Warning: getimagesize(./herci/60/7_5631154854360.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/66295/virtual/www/domains/dvdedice.cz/inc_front_end/pages/p_detail_herec.php on line 39
Herci a herečky: KINGOVÁ Regina
DVDedice
Nákupní košík
Poloľek:27
Cena:4015,- Kč
Dokončit objednávku     
 DVD
Najlacnější DVD filmy na Slovensku Filmy na DVD od 49 Kč
PŘEPNĚTE SHOP NA CZ NEBO SK VERZI

NOVINKY

Pokud chcete být informování o aktualitách, speciálních nabídkách, slevách a novinkách

Napište prosím svůj email

KLUB DVDedice

Bezplatné klubové členství
- slevy pro registrované
- soutěľe, dárky a DVD
- pravidelné informace o novinkách a speciálních nabídkách


více informací »

DVD NOVINKY

Herci a herečky: KINGOVÁ Regina

KINGOVÁ Regina

nar. 15. ledna 1971 - Los Angeles, Kalifornie (USA)

Získala si jméno díky úloze věčně nedůtklivé dospívající dcery Brendy v populárním komediálním seriálu 227 (1985-90). Jako host se objevila v seriálech What's Happening Now! (Co se to teď děje!), New York Undercover (Newyorský detektiv), Living Single (Žijící sama) a Northern Exposure (Zapadákov - ČTV). První větší příležitosti před film. kamerou jí nabídl černošský režisér John Singleton, ale do mezinárodního povědomí vstoupila teprve postavou Marcee Tidwellové, prudké ochranářské manželky profesionálního fotbalisty (Cuba Gooding jr.), v romantické komedii Jerry Maguire (r. C. Crowe). Roli kurážné manželky vytvořila rovněž v úloze právničky a aktivistky občanského hnutí Carly Deanové, jejíž manžel-právník (Will Smith) se zaplete do politického spiknutí, v akčním thrilleru Nepřítel státu (r. T. Scott).


Filmografie

1987 - Maid to Order (Služka na objednávku; r. AmyJonesová);
1988 - Scrooged (r.Richard Donner);
1990 - To Sleepwith Anger (Jít rozhněvaně spát; r. Charles Burnett);
1991 - Boyz N the Hood (Chlapcize sousedství - V/Děti ulice -ČTV; r. John Singleton);
1993 -Poetic Justice - V (r. JohnSingleton);
1994 - Higher Learning(Vyšší vzdělání; r. John Singleton);
1995 - Friday (Pátek; r. F. Gary Gray);
1996 - A Thin Line Between Love and Hate (Honička na playboye - V; r. Martin Lawrence);Jerry Maguire (r. Cameron Crowe);
1998 - Rituals (Rituály; r. Carol Mayesová); How Stella Got HerGroove Back (Jak se Stella zamilovala; r. Kevin Rodney Sullivan); Enemy ofState (Nepřítel státu; r. TonyScott); Mighty Joe Young (Velký Joe;r. Ron Underwood);
1999 - Quest forAtlantis (Hledání Atlantidy; r. Kenyon Zahner); Love and Action in Chicago(Láska a pohyb v Chicagu; r. Dwayne Johnson-Cochran); Where the Truth Lies (TV- Kde je pravda? - ČTV; r. NelsonMcCormick);
2000 - The GangsterMassacre (Gangsterský masakr; r. Joseph King); If These Walls Could Talk 2 (TV- Kdyby zdi mohly mluvit 2 - V; r.Anne Hecheová, Jane Andersonová, Martha Coolidgeová); The Acting Class (Hereckátřída; r. Jill Hennessyová, Elizabeth Holderová);
2001 - Down to Earth (Zpátky na Zem; r. Chris Weitz, PaulWeitz);
2002 - Final Breakdown (r.Jeff Byrd); Damaged Care (TV; r. Harry Winer);
2003 - Legally Blonde 2: Red White & Blonde (Pravá blondýnka 2; r. CharlesHerman-Wurmfeld); Daddy Day Care (Blázniváškolka; r. Steve Carr);
2004 - ACinderella Story (Popelčin příběh; r. Mark Rosman).


Bibliografie

 
optimalizace PageRank.cz $(document).ready(function(){ $("#cntw:first a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({animationSpeed:'fast',theme:'facebook',slideshow:2000, autoplay_slideshow: false}); });