NOVINKY
KLUB DVDedice
Bezplatné klubové členství
- slevy pro registrované
- soutěľe, dárky a DVD
- pravidelné informace o novinkách a speciálních nabídkách
více informací »
DVD NOVINKY
Diskuze
Předchozí strana | 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 36 |
Další strana |
12.10.2006 23:34:45 | Lucka |
dotaz na film Dobrý den, už delší dobu sháním film Americký šaolin z r. 1991 (american shaolin), nemůžu ho najít, můžete mi poradit kde se dají staré filmy sehnat? Díky Lucie | |
12.10.2006 20:57:54 | Lukas |
Tajny zavod Chtel bych se zeptat jestli v dohledne dobe vyjde dvojka Tajneho zavodu?Cannoball Run II | |
12.10.2006 11:18:44 | Renda |
Kožich plný blech Marně sháním americkou komedii Kožich plný blech (lie down with dogs), nejlépe v českém znění (ale spokojím se i s titulky). Bylo by - li možné tento film někde sehnat, pošlete mi prosím mail na snooopy1@centrum.cz Děkuji :-) | |
11.10.2006 22:15:19 | Kaja |
Bond Budou i starsi bondovky?Vyhlidka na smrt s R Moorem | |
11.10.2006 22:13:58 | Petr |
Bolo Young a Cynthia Rothrock rad bych vedel proc tu nejsou i nejake filmy s temito uzasnymi herci.Bolo si sice zahral v krvavem sportu ale oproti tomu co natocil. | |
11.10.2006 22:11:19 | Monca |
Delta Force a Chuck Norris Zdravim rada bych se zeptala zda se chysta i nejake vydani filmu s Ch.Norrisem nebod je zde jen jediny a ten uz mam a zda bude uvedena serie filmu Delta Force predem diky za Vasi odpoved | |
11.10.2006 19:16:39 | Pavlina |
Kumite Zdravim rada bych se zeptala zda bude u vas na dvd i film Kumite dekuji za odpoved | |
11.10.2006 12:57:13 | Honza |
Scarface nevíte někdo kde se dá koupit remake filmu Scarface z roku 1932? shánim to všude možně a zatim pořád bez úspěchu:/ kdyby to někdo měl tak klidně koupim | |
11.10.2006 12:52:33 | matyska |
Mám zdvořilý dotaz jestli někdy vyjdou na dvd filmy HELP! s The Beatles a Kdo nastaví kůži s Alanem Delonem. děkuji. | |
10.10.2006 12:23:38 | Hana |
Michal Zebrowski Nebudete náhodou vydávat další filmy s tímto hercem? Například film "Šrámy", který získal spoustu cen i na našich festivalech. Nebo film "Zamilovaní z roku Tygra" a nebo "Kdo nikdy nežil". Děkuji Hana | |
10.10.2006 11:52:39 | Hanibal |
MAJOR ZEMAN Zdravím, dotázek ohledně vydání serálu 30 PŘÍPADŮ MAJORA ZEMANA na DVD? Předem díky za odpověď. Honza alias Hanibal. | |
09.10.2006 22:17:55 | tomáš |
E-Mail Není možné nechávat vedle jména dotazujícího se jeho e-mail? Rád bych odpověděl, přidal odkazy, aby se nemuseli ptát na zcela jasné věci a propříště si dokázali požadovanou informaci vyhledat sami. A určitě bych reagoval podrobněji, než třemi slovy, jak jste to zvyklí dělat Vy. Snad by pak mnohým došlo, že nemusejí děkovat e-shopu za vydání DVD... | |
09.10.2006 22:06:44 | Tomáš Fojtík |
DVD edice Ahoj, zdravím všechny z DVD edice. Musím říct, že jste mě naprosto šokovali nejen nízkými cenami, ale hlavně tím, co všechno nabízíte. Našel jsem tu i film, o kterém mi v několika obchodech řekli, že už není a nebude - Příliš dlouhé zásnuby. Líbí se mi grafické řešení vašich stránek i struktura webu - je to přehledné a názorné. Mám na vás také jednu prosbu - již strašně dlouho sháním na DVD britský seriál Jistě, pane ministře a Jistě, pane premiére. Údajně nevyšel, ale byl bych vám neuvěřitelně vděčný, pokud by se někde vyskytl. V tomto případě není pro mě cena ani trochu důležitá. Děkuji Tomáš Fojtík | |
09.10.2006 21:16:15 | Pavel Matoušek |
Veselé Velikonoce Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se nechystá k vydání titul s J.P.Belmondem - Veselé Velikonoce. Děkuji. Matoušek | |
09.10.2006 20:12:42 | Libuše Schenková |
Shaolin Temple I-III Chtěla bych se zeptat: nevíte, jestli jsou na českém trhu v češtině k sehnání tři díly Shaolin Temple? Bohužel nevím, jak se to jmenuje česky. Díky | |
09.10.2006 18:46:45 | Anet |
seriál Brigáda dobrý den můžu se zeptat je seriál brigáda na dvd??děkuji za odpověd | |
09.10.2006 18:41:40 | Lenka |
Angelika Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli plánujete všechny díly Angeliky na DVD. Moc díky za odpověď. | |
09.10.2006 13:54:55 | Monika |
ČESKÉ SERIÁLY DOBRÝ DEN, RÁDA BYCH VÁM PODĚKOVALA ZA VYDÁNÍ MÉHO NEJOBLÍBENĚJŠÍHO ČESKÉHO SERIÁLU TAKOVÁ NORMÁLNÍ RODINKA.MOC JSTE MNE POTĚŠILI.CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT,ZDA BUDETE TAKÉ VYDÁVAT DALŠÍ STARŠÍ ČESKÉ SERIÁLY NAPŘ.ŽENA ZA PULTEM NEBO TŘICET PŘÍPADŮ MAJORA ZEMANA. DĚKUJI A PŘEJI VÁM HODNĚ DALŠÍCH SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ | |
08.10.2006 19:00:42 | Eva |
Ulicka barbaru Ahoj vyjde prosim nekdy tento film na dvd?Rue barbare-Ulicka barbaru z roku1984 s Van Dammem moc ho zhanim zaplatim jakoukoliv cenu,nebo alespon mohu nejak zjistit zda se bude pripravovat. | |
08.10.2006 18:48:13 | Renca |
Teror ve vlaku Pomerne dost tu postradam film teror ve vlaku a proto bych rada vedela zda vyjde i u vas nebot u vas moc rada nakupujidoposud mam veskere tituly s J.C.Van dammem bez titulku a pri te prilezitosti se chci jen zeptat zda je moznost ze nekdy vyjdou u vas i tituly ktere uz jsou vyprodane a byli s titulky tak bez nich.Napr.Nico,Nemylosrdna zpravedlnost,Zivy terc a podobne | |
08.10.2006 18:41:42 | Kaja |
Informace o nakupech Ahoj moc by me prosim zajimala jedna vec hodne lidi tu pise o ruzne tituly vim ze vetsina filmu se teprve ns dvd predelava a casem predela alespon uspesne tituly.Ale jedna vec me zajima z vasi strany vim ze distributori maji urcite plany podle kterych predelavaji urcite tituly.Jak je to ale v pripade ze napriklad z vasi strany nebo ze strany nakupujicich se obevi vetsi zajem o nejaky film existuje nejaka moznost ze tento film bude predelan drive a nebo se zacne nejak uvazovat o jeho rychlejsi predelavku?predem dekuji nebod at jsem kdekoliv zjistuji napriklad ze o film Rudy skorpion je veliky zajem nejen u vas ale i dost tady ve sve dobe to byla hitovka ale i dnes hodne lidicek na tento titul vzpomina.Jak je to prosim tedy.Dekuji | |
08.10.2006 18:34:08 | Kata |
Lorenzo Lamas Ahojik prosim chtela bych moc vedet zda jeste budou nejake filmy s Lorenzo Lamasem i starsi alespon jeden moc prosim treba Pulnocni samuraj.zmije,Patraci eso.pojidac hadu nebo jiny vim ze o tohoto herce ma vice lidi zajem proto moc prosim | |
08.10.2006 18:28:00 | JanotaPetr |
Stiny minulosti Ahoj rad bych se zeptal zda se u vas chysta i vydani filmu Stiny minulosti ze Segalem a kdy diky moc | |
08.10.2006 11:29:09 | Tatiana Novakova |
Narko Zdravim jste bajecni pravidelne zde nakupuji i ceny jsou skvele.Rada bych se prosim zeptala zda se chysta v tomto nebo alespon pristim roce vydani francouzke komedie Narko kde si mimo jine zahral i mensi roli J.C.Van Damme predem Vam moc dekuji a preji mnoho uspechu do budoucna | |
07.10.2006 12:30:18 | Anton aus Muenchen |
Německé hodnotné erotické filmy Dobrý den, myslím že mnoho diváků by uvítalo vydání kvalitních německých erotických filmů ze 70. let jako Pozdravy z kožených kalhot, Paní Wirtinová má také neteř, Hotel lásky v Tirolích, Paní Wirtinová to zkouší ještě lépe nebo třeba Milostný boj napříč sedmi postelemi a mnoho mnoho dalších. | |
05.10.2006 20:20:17 | Jiri |
Rocky Nevyjdou všechny díly Rockyho na dvd?Děkuji | |
Pravdepodobne v roce 2007. J.Chvojka, DVDedice | |
05.10.2006 17:25:47 | mafia |
diskuze?cenzura! Dobrý den.Chtěl bych se zeptat proč mažete příspěvky?Nechal jsem zde pár odkazů např. pro Lukáše,kde se dají sehnat filmy,které zatím u nás nevyšli nebo vůbec nevyjdou.Např.Noční Můra V Elm Street atd.Jste super,ale tohle mně štve! | |
Zadny vas prispevek jsme nemazali. J.Chvojka, DVDedice | |
05.10.2006 11:49:56 | satan |
komedie Uvítal bych, a nejen já, uvedení na dvd filmů jako jsou: Dva nosáči, Nonstop trable s mým dvojníkem, Tři Švédky v Tyrolích, Blázen z laboratoře č.4, Uprchlíci (P.Richard). Chystá se něco takového? Předem dík za odpověď. | |
Dva nosáči vyjdou cca v polovine roku 2007. S pozdravem D.Drabova, DVDedice | |
05.10.2006 09:48:12 | jirka |
p.newman obdobně jako paul belmondo, tak i p.newman je stálicí již desítky let, začnou vycházet i jeho filmy jako nějaký balíček, kde by třeba byl právě snímek z roku 1970 stanice wusa? | |
05.10.2006 00:17:30 | Michal |
Akta X Dobry den , nevite jestli vyjde na DVD serial Akta-X? Dekuji za odpoved. | |
Neplanuje se.S pozdravem D.Drabova, DVDedice | |
04.10.2006 07:17:57 | Jirka |
E.T. Mimozemštan Dobrý den, nevíte, zda bude moc ještě objednat výše uvedený titul? Nevyjde v dohlednu? Děkuju. | |
Již skončena distribuce. S pozdravem D.Drabova, DVDedice | |
02.10.2006 22:52:11 | Pavel |
Mechanik Moc rad bych se zeptal zda se chysta i vydani filmu Mechanik s D.Lundgrenem a nebo alespon jinaci starsi titul uz mam vsechny zde koupene a mam zajem o vsechny jeho filmy predem moc dekuji za odpoved. | |
Dobry den, momentalne je v nabidce nejnovejsi titul s D.Lundgrenem LOVEC BOUREK za 199 Kc. Dalsi tituly s timto hercem se pro nejblizssi dobu neplanuji. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
02.10.2006 22:49:30 | Katka |
Vyprodane tituly Rada bych se zeptala proc mezi normalnimi tituli jsou i vyprodane dvd uz se v tom pomalu neda vyznat.Co kdyby napriklad po vyprodani titulu titul zustal mezi ostatnimi treba 2mesice a pak byl smazan a nebo jeste lepe kdyby byla vytvorena mensi stranka s nadpisem vyprodane.Jen navrh.Urcite nejsem jedina koho to zajima predem dekuji za odpoved | |
Vyprodane tituly v nabidce jsou pouze pro vasi informaci. Predchazime tak castym dotazum na tituly co nejsou v nasi nabidce. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
02.10.2006 08:42:17 | Neo11 |
Jaké další filmy.... ...můžeme čekat ještě letos s J.P. Belmondem? | |
V ramci rijnove BELMONDOMANIE muzete u nas zakoupit exkluzivne za 99 Kc DVD Policajt nebo rostak, take jiz vyslo: Manzele z roku 2 ci Velky risk. Na listopad a prosinec pripravujeme: KASPAREK a VELKY SEF.S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
01.10.2006 19:29:55 | mirka |
otazka-odpověd dá se koupit na dvd pohádka:zkřížené meče,zvonici meče a zazračné meče.děkuju | |
U nas nevyslo. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
01.10.2006 18:23:14 | Radoslav Outrata |
Jste nej Kdysik jsem si od Vás objednal DVDčka Vikingové, Roztržitý, Kdyby tisíc atd. Jsem velmi rád, že jsem mohl objednat právě od vás a hned jsem včera využil nabídku si objednat zvona, zvlášte, když Belmondo je za 99Kč... Jen doufám, že se má platba nepozdrží, protože jsem zadal příkaz přes mobil. Doufám, že se platba nepozdrží a nejpozději ve středu to bude na Vašem účtě. Jsem rád, že jste.... | |
Dekujeme a jsme radi ze se vam u nas libi. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
01.10.2006 12:02:01 | Quasimodo |
Chalupáři,Sanitka atd.. Zajímalo by mě,jestli se dočkáme vydání těchto kultovních českých seriálů/taky tř.Nemocnice I./,nevíte náhodou,zda o se o tom uvažuje?? | |
Nejblizssi ceske serialy CT na DVD: Takova normalni rodinka, Arabela.. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
28.09.2006 15:11:32 | Jyrki |
Pierre Richard, JP Belmondo Proc byly zruseny tituly "Jsem nesmely, ale lecim se" a "Horcice mi stoupa do nosu"? Vyjde nekdy komplet Belmondo? Diky J. | |
Nejsou dostupna prava pro CR.S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
28.09.2006 14:15:52 | Sanny |
Prosba pro DVDEdici Moc bych poprosila DVDEdici,jestli by mohla mazat v této diskuzi nic neříkající spam a taktéž jakékoliv obchodní nabídky,které se tady objeví.Je to neetické. | |
Spam, reklamu, ci jine nevhodne prispevky se snazime selektovat. Nechceme vsak jit az k naproste cenzure. Dekujeme za pochopeni.S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
26.09.2006 18:56:28 | Chalte |
Hunter Hunter..Hunter..vyjde v ČR také na DVD? Ne, pokud ho sháníte tak jako já dříve napište na chalte1@seznam.cz a objednejte si ho. Možno jakýkoliv díl, sérii a tak. Vše 2 díly=56,-kč. Vždyť víte L56... | |
26.09.2006 11:01:55 | doboš |
dva písaři chci koupit na dvd dva pisari | |
Na dvd nevysly, S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
25.09.2006 15:25:08 | Spidey |
Mohu někde sehnat tato DVD? Beetlejuice, True Lies, The Thing, Scarface (2 DVD), Body Double, Edward Scissorhands, The Bridges at Toko-Ri | |
25.09.2006 09:08:36 | Lenka |
dotaz Uvažujete o distribuci filmů s britským hercem Damianem Lewisem, u nás vyšel s tímto hercem pouze seriál Bratrstvo neohrožených a film Pavučina snů. | |
24.09.2006 20:31:05 | Tomáš |
Brygáda Prosim kdo mate nahranou Brygádu seryál z novy.nebo sound track strasne moc to schanim dik moc | |
24.09.2006 13:22:03 | jana |
ahoj, chtěla bych se zeptat zda je možné sehnat film SISSi 1-3 na dvd a případně kde díky | |
24.09.2006 12:31:52 | Grebeníček |
30 případů majora Zemana Je pravda že vyjde 30 případů majora Zemana na DVD? | |
Nemame zatim takovou informaci z oficialnich zdroju... S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
24.09.2006 12:30:56 | Laura |
Twin Peaks Dobrý den, myslím že mnoho diváků by uvítalo na DVD Twin Peaks s dabingem České televize, není náhodou v plánu? | |
Re-edice s jinym dabingem se neplanuje.S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
24.09.2006 12:24:41 | Castor |
Karate Tiger Zdravím,strasně moc sháním edici všech dílů Karate Tiger,vyjde někdy u nás?Díky moc... | |
22.09.2006 19:35:43 | Honza |
RUNNING MAN Dobry den chci se zeptat zda u nás někdy vyjde s Arnoldem Schwarzeneggerem film BĚŽEC děkuji za odpověd. Honza | |
Zatim ne. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
22.09.2006 12:36:08 | Ondra |
Terry Gilliam-Lupiči času Vyjde tento film na dvd? | |
Bohuzel ne. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice |
Předchozí strana | 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 36 |
Další strana |
DVDedice za 49,- Kč

Bratrstvo: Mladí démoni
49,- Kč
DVD novinky

Já, Frankenstein (3D+2D)
499,- Kč
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
- BLU-RAY: KRABAT čarodějův učeň
- BLU-RAY: Dobrovolná oběť kanibala
- BLU-RAY: EVIL zlo mezi námi
- DVD: Legie mrtvých
- DVD: Zátoka pirátů
- JINE: VÁNOČNÍ AKCE: ke každé objednávce až 10 DVD ZDARMA!!! (za každých 500 Kč 1 film na dvd zdarma)
- BLU-RAY: Zabijáci z Westbricku
- DVD: Cesta do hlubin země Prométhea
- DVD: Vlkodlak
- DVD: Piráti ostrova pokladů
- DVD: Mumie
- DVD: Šmoulové 1
- KNIHY: SEAL Team Six - Vzpomínky elitního odstřelovače Navy SEAL
- DVD: Síň slávy: Televarieté (Jiřina Bohdalová a Vladimír Dvořák)
- JINE: sleva za FILMOVÝ MEGAPACK 20 FILMŮ
- DVD: Šílená spolubydlící
- DVD: Vražedná přítažlivost
- DVD: Zlaté Silvestry Vladimíra Menšíka & To nejlepší z televizních Silvestrů
- DVD: Monstrum z bažin
- DVD: Twilight sága kolekce DVD
- BLU-RAY: Pán prstenů: Návrat krále (rozšířená edice)
- DVD: Vyděrač
- DVD: Tak trochu jiná love story
- DVD: Rebelové a hrdinové 2
- DVD: Masakr na střední škole
- DVD: Hříšní lidé města pražského
- DVD: Babička
- DVD: Dealer
- DVD: Twilight sága: Zatmění
- DVD: Četnické humoresky III
- DVD: Krkonošské pohádky (4DVD)
- DVD: Terry Pratchett: Otec prasátek (DVD 2)
- DVD: Slečna Emma 2
- DVD: Garfield Show - 10. DVD
- DVD: Robocop (2014)
- KNIHY: Láska s. r. o. Prima rande
- DVD: Rozpaky kuchaře Svatopluka
- DVD: Terry Pratchett: Barva kouzel (DVD1)
- DVD: Miroslav Zikmund a Jiří Hanzelka v Japonsku 1963
- DVD: Ranč u Zelené sedmy 1-2
- DVD: Terry Pratchett: Barva kouzel (DVD2)
- DVD: 1066: Historie psaná krví
- DVD: Vlak dětství a naděje
- DVD: Dobyvatelé rudé planety
- DVD: Ranč u Zelené esdmy 3-4
- DVD: Revival
- DVD: Lidé, kteří změnili dějiny: Útěk Ludvíka XVI. + Vražda Jindřich IV. + Madam de Pompadour: Králova mi
- DVD: Špačkovi v síti času
- DVD: Krásno
- DVD: Ranč u Zelené sedmy 7