DVDedice
Nákupní košík
Poloľek:3031
Cena:503484,- Kč
Dokončit objednávku     
 DVD
Najlacnější DVD filmy na Slovensku Filmy na DVD od 49 Kč
PŘEPNĚTE SHOP NA CZ NEBO SK VERZI

NOVINKY

Pokud chcete být informování o aktualitách, speciálních nabídkách, slevách a novinkách

Napište prosím svůj email

KLUB DVDedice

Bezplatné klubové členství
- slevy pro registrované
- soutěľe, dárky a DVD
- pravidelné informace o novinkách a speciálních nabídkách

více informací »

DVD NOVINKY

Diskuze

Zde můžete diskutovat o DVD titulech, filmech, službách, nabídce a zkušenostech s naším internetovým obchodem.
jméno:
email:
nadpis:
text:
kolik je 1+5: (Vložte prosím číslo součtu, jako ochrana proti SPAMu.)

Vložte hledaný text:       

Předchozí strana 1
...
23 24 25 26 27 28 29
...
36
Další strana

04.08.2006 14:38:33
Belmondo
dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde se dá sehnat celá série filmů s Belmondem na dvd? díky za info
U nás na podzim tohoto roku. Připravujeme kolekci 3-5 nejznamejsich DVD S J.P.Belmondem premierove na DVD. S pozdravem Dagmar DRABOVA, DVDedice
04.08.2006 09:11:57 Jiří Malý
Kult hákového kříže
Netušíte, zda se chystá k distribuci na DVD film Kult hákového kříže??? Díky za info
Na DVD u nás nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
03.08.2006 22:35:59 Sanny
Starman
Chtěla jsem se zeptat,jestli se nepřipravuje nějaká reedice filmu Starman včetně jejího českého dabingu ? Je smutné,že český dabing patří v Evropě na nejlepší špičce,ale na DVD se toho nějak nedostává.Drtivá většina filmů je v originále stejně jako Zelená Míle. Zatímco okolní státy nám závidí kvalitní český dabing,my musíme hltat originál Angličtinu. Je mi z toho smutno.
Nepřipravuje se v dohledné době žádná re-edice. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
03.08.2006 18:20:49 Zdeněk
Zelená míle(odpověď)
Patřim k těm ktěří mají 95% všech dvd originálních asi 45 jich mám.Sem ochotný dát maximálně 600 ale za víc??.....Třeba mě fascinují ceny českých filmů jako Homolkovi,Jáchymě hoď.. a podobné dyť se ceny běžně pohybují od 400 do 550 a to je za český film ,který můžou mít všichni nahraný na kazetě a tohle ve zlodějina.Třeba jak se tady nabízí Slunce seno za 99kč to je bomba ale takhle by měli stát všechny a furt a né v akci a pak by se po těch dvd jen prášilo a lidi by si to nemuseli kopírovat.Ať se zamyslí páni distributoři nad tim sami a možná ,že jim to po čase do těch jejich malejch mozečků vleze a trkne je to....Kupříkladu zelená míle se ještě dá sehnat po netu ale za 800kč a bez dabingu nejsem blázen přece...Je to vše jen v cenách....
Možná vás trochu potěšíme, že v akci máme nyní cca 100 českých filmů v kategorii 99 - 299 Kč http://www.dvdedice.cz/dvd-filmy/akce-a-slevy/?search=P_české S pozdravem Jiří Chvojka, DVDedice
03.08.2006 15:26:41 Sanny
Zelená Míle(reakce)
Zdeňku, styděť se klidně můžeš za tento stát,ale řeknu ti,že jaký národ takový stát.Dokud budeme mít u moci soudruhy a bývalé agenty STB,tak se nic nezmění.Jinak máš pravdu,je to ostuda takový skvělý film si zaslouží reedici,rovněž marně již rok čekám na vydání seriálu 24 hodin a seriálu Smallville. Ale Maďarsko srovnatelný s ČR tento seriál dávno prodává.Ale důvod je někde jinde a to ve vysoké míře pirátství.Proto odešla z ČR firma Warner.Pokud si lidé budou pálit filmy a šířit to po internetu tak se taky může brzy stát,že žádné DVD již v Česku nebude nabízeno.

02.08.2006 23:57:39 Zdeněk
Zelená míle
Je naprosto smutné,že tak skvělý a mistrovský film jako je Zelená míle má ukončenou distribuci a na dvd není ani český dabing...Nedávno dávala film Tv nova a byl jsem tim naprosto unešen.Koukal jsem,že film Philadelphia rovněž s Tomem Hanskem vyšel znova a s dabingem...Bylo by vážně dobré aby tento film vyšelv reedici.Jinak se stydim za tento stát kde se nic pořádného nedá sehnat...a radši si zajedu pro to do Německa....

02.08.2006 00:21:18 P.Položany
Spaceballs
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli vyjde film Spaceballs - Vesmírná tělesa - Války hvězd naruby. A jestli s CZ dabingem, nebo jen s cz tit. děkuji.
Na DVD u nás tento film nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
31.07.2006 17:47:29 Sanny
Seriál Brigáda
Chtěla bych se zeptat,zda-li máte nějaké informace o tom,že by se vydal ruský seriál Brigáda na DVD a byl by u nás nabízen ?
U nás na DVD nevyšel. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
31.07.2006 17:37:31 F.Horák
sountrack Šifra mistra Leonarda
Dobrý den, po první objednávce jsem s vašimi službami spokojený.U výše zmíněného sountracku mě však zklamala absence poslední(a podle mě nejlepší) skladby z filmu, která hraje až při závěrečných titulcích.To vám samozřejmě nevyčítám, jen prosím, jestli nemáte možnost zjistit jak se zmíněná skladba jmenuje popř. kdo je autorem.Moc děkuji, máte mou přízeň.

31.07.2006 12:38:33 honza
PREDATOR 1
dobry den chci se zeptat jak je to s timhle filmem dozvedel jsem se ze se chysta cz dabing k tomuto titulu. dekuji za odpoved
V nabídce je pouze 2diskova speciální edice s cz tituly. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
31.07.2006 11:36:21 Pavel Vokál

nevite jestli budete mit taky film paco

31.07.2006 11:22:42 Pavel Vokál

Ahoj chtel bych se zeptat jestli taky budete mit v nabitce Superman movie všechny 4 dily diky moc

30.07.2006 21:21:45 Dejví
Invaze
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli u nás taky vyjde seriál Invaze na dvd. Moc díky za info.
U nás na DVD se bohužel tento seriál nechystá. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
30.07.2006 18:23:13 Ing. Králík

Také bych chtěl filmy s Jerry Cottonem a Místo činu se Schimanskim.

30.07.2006 18:18:59 Ing. Králík

Dobrý den. K filmům Šimon a MAtouš se tady pořád nikdo jednoznačně nevyjádřil. Je tam sice zmínka do konce roku, ale v kontextu vzato není jasné jestli nejde o omyl a odpověď se netýká Spencera s Hillem.

29.07.2006 19:25:08 jarda
Senzační prázdniny
ahoj lidi. Chtěl bych film senzační prázdniny s Lui de Funesem. jak na to

28.07.2006 22:11:24 Marek Kalinec
Prijela k nam pout
rád bych si obědnal film - Přijela k nám pout.Dekuji
DVD Prijela k nam pout lze zakoupit zdarma spolu s filmem Discopribeh za 249 Kc. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
28.07.2006 18:06:51 Sanny
The 4400 - season 2
Mám dotaz,jestli ještě v tomto roce výjde druhá řada seriálu 4400 ? Děkuji.
Bohužel nevíme, zatím není v edičním plánu. Zakoupit si muzete u nas 4400-1.serii za 549 Kc, 2 DVD v exkluzivnim baleni. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
28.07.2006 11:32:36 jirka
film wusa
dotazuji se, zda se chystá do distribuce film s p.newmanem z roku 1970 s názvem stanice wusa, nebo jen wusa. děkuji za informaci.
Na DVD u nás nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
27.07.2006 14:24:49 Radka Mulerova
DAREK
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli opravdu dostanu dárek CD LOVE SONGS i když si objednám jen 1 dvd za 99 Kč? Děkuji za vaši odpověď a přeji pěkné léto.. Radka Mulerova
Ano, akce zni "s kazdou objednavkou po cele leto ziskate darek CD LOVE SONGS", takze i pokud si objednate jen 1 DVD z nejlevnejsi cenove kategorie. A PROTOZE JSTE PRISPELA DO NASI DISKUZE ZPRAVOU S PORADOVYM CISLEM 500, ROZHODLI JSME SE VAM TAKE ZASLAT ZDARMA SLUNCE, SENO, JAHODY A SLUNCE, SENO A PAR FACEK NA DVD JAKO POZORNOST OD NAS. Verime, ze vas potesime, a zaroven dekujeme za vsechny dosavadni prispevky. Vazena pani Mulerova, prosime, kontaktujte nasi infolinku pro dohodnuti doruceni darku, dekujeme. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
27.07.2006 14:23:25 paja
neodpovidaji ... ????
hm nechte je, asi maj taky dovoleny ne? ja nevim ze nekteri umi jen buzerovat jiny lidi :o(

27.07.2006 12:15:30 Vladimír Kučera
Vlasy
Prosím o sdělení zda máte muzikál Vlasy
27.07.2006 11:03:36 Jaroslav
l. de Funes
K posl. dotazu: Nikdo na nic neodpovídá, už to bylo napsáno několikrát, že oba filmy s L. de Funesem vyjdou do konce r. 2006. Stejně tak další dotaz s J.P. Belmondem.

27.07.2006 08:54:16 Miloš
Dotaz
V poslední době tu nikdo na nic neodpovídá. Polepšete se!!! Chtěl bych se zeptat, jestli budou vycházet další filmy na DVD s Funésem. Ještě třeba nevyšlo: Senzační prázdniny, Na stromě, Jo...atd. Děkuji
Omlouvám se, ale máme tu dovolené a ostatní kolegové prioritně vyřizují vaše objednávky. Na vas doatz jsme jiz odpovidali. Dalsi filmy s Belmondem a L.De funesem se v nasi nabidce setkate v prubehu roku 2006 i 2007. Jiz nyni si muzete predobjednat POLICAJT NEBO ROSTAK na DVD za 149 Kc, ktery vychazi zari/rijen 2006. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
27.07.2006 08:20:17 adam
andromeda
máte v úmyslu vidat seriál andromeda na dvd v češtině a pokud ano tak kdy protože přes oficiální sránky seriálu se koupit dá
Na DVD u nás tento seriál nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
26.07.2006 18:23:39 eva
Belmondo
Ráda bych se připojila k dotazu ohledně filmů s J.P.Belmondem,je to jeden z našich nejoblíbenějších herců a u nás na dvd vůbec nevychází. Je možné, že se v dohledné době něco objeví? Děkuji.

26.07.2006 10:45:41 R.K.
košík
Máte moc pěkné nové stránky. Akorát při objednávání více titulů mi chybí přehled kolik toho už mám v košíku a za kolik. Když chci objednat další titul a prohlížím další stránku, tak košík zmizí a není ani orientační v rohu jak býval. Ale možná že jsem jen nepozorná. Jinak Vám moc fandím, jen tak dál.
To co popisujete se neděje. Košík je stále k dispozici vpravo nahoře a ukazuje i počet a cenu vložených produktů.S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
25.07.2006 15:56:00 Escude
zajímavé DVD
Dobrý den. Nevíte, jestli se v dohledné době objeví na českém DVD trhu (respektive na vašich stránkách) následující filmy: Millerova křižovatka (Miller's Crossing), Sedm (Se7en), Vrtěti psem (Wag the Dog), Smrtihlav (Dark City), Barton Fink, Kult hákového kříže ( American History X ). Především nad distribucí filmu Sedm by se měl někdo konečně zamyslet.Tento kultovní film, je například čtrnáctý v celkovém hodnocení CSFD. Jeho stálé neuvedení na trh je ostuda. Nebylo by pro DVDEDICI výhodné dovážet jménované (a i jiné dosud nevydané) klasiky přímo ze zahraniční distribuce, kde jsou většinou opatřeny českými titulky. Předem děkuji za odpověď.
Bohužel na DVD u nás tyto filmy nevyšly a nepřipravují se ani v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
24.07.2006 08:21:24 Petr

Dobrý den, nechystá se vydání STAR WARS - tři poslední natočené díly s podporou dabingu? Děkuji.

20.07.2006 07:44:39 MAFIA
simpn a matous jedou na není opravdu film HILLA A SPENCRA
http://film.zam.it/sche není opravduda.php?id_film=13453&tit_film=SIMONE+E+MATTEO+UN+GIOCO+DA+RAGAZZI

19.07.2006 16:07:28 Lenka Šettnerová
Nová podoba stránek
Vaše stránky vypadají velmi přehledné a poskytují podrobné informace, které jsou u i eshopu to nejdůležitější.Asi mě i přesvědčí, abych si konečně něco objednala :-).

18.07.2006 21:37:29 Sanny
Seriál 4400
Dobrý den, zajímalo by mne,který distributor vám dodává seriál DVD: 4400 - season 1 (2 DVD) a jestli je možné tento seriál ještě objednat ? A jestli jsou na tom DVD české titulky ?
Tento seriál vydává společnost Magic Box. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
18.07.2006 20:36:19 Jan
Přízraky S.E.
Dobrý den mám dotaz kdy bude v prodeji film od P.JACKSONA PŘÍZRAKY S.E. děkuji.
Již nevyjdou. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
17.07.2006 15:59:26 Pitrs
Akta X
dobry den chtel bych se zeptat jestli u vas nekdy vyjde skvely serial xfiles?Samozrejmne s cz podporou :)
17.07.2006 10:08:53 Jiří Mandlík
Námět na rozšížení nabídky
Vážení, začal jsem používat Vaše služby a stal se členem klubu. Mám dotaz, zda by nebylo možno rozšířit nabídku DVD o americký film "Nebožtíci přejí lásce" (Avanti) s Jackem Lemonem a v hudební oblasti nabídku CD o moravský folklór, zejména starší nahrávky LP Jožky Severina, Boženy Šebetovské, BROLNu (mám to na ohraných LP a chtěl bych to obnovit). Děkuji předem za zprávu. Mandlík
16.07.2006 19:40:51 Jan Krásenský
Nové stránky
Dobrý den,jsem rád že jste přišli s novou upravou stránek jsou přehledné tak si může každý vybrat o co má zájem já jsem takový blázen do speciálních edic dvd už jsem jich pár zakoupil a mám radči originálky takže vaše stránky jsou skvělé dík za ně.Máte zde skvělé ceny i výběr filmů navštěvuji vás velmi často jen tak dál pokračujte krásné léto všem Honza

15.07.2006 20:26:43 pavel krystof
Reakce na nove stranky
Dobry den,musim uznat,ze jste nejlepsi dvd e-shop,jaky znam.Priznam se,ze obcas zabloudim k vasi konkurenci,ale nebojte se.....jste no.1!;-)Vase nova podoba stranek je fantastasticky pocin a dekuju Vam za ne.Prehlednost,siroka nabidka titulu,atraktivni slevy a to vse ve zbrusu novem kabate! Jen tak dal;-) Drzim Vam palce.
Velmi dekujeme za vas nazor. Vazime si toho. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
14.07.2006 22:32:50 Jarek
Upozornrni
Chtel bych jen upozornit pani Dagmar DRÁBOVOU ze odpovedela mylne na dotaz jednoho zadatele a to ze Simon a Matous, Simon a Matous jedou na rivieru nehraji Bud Spencer a Terence Hill, ale Paul Smith a Michael Coby. Lide si to hodne pletou. Doufam ze se pani Drabova nebude za to upozorneni zlobit. Šimon a Matouš Rád bych se zeptal kde se dá sehnat DVD s titulem Šimon a Matouš,Šimon a Matouš jedou na Riviéru samozdřejmě s českým dabingem.Děkuji Další filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem budou vycházet v průběhu roku, cca vždy 1 - 2 měsíčně. Tituly však předem nejsou známy. Pokud ano, naleznete je v naší nabídce jako předobjednávku. S pozdravem Dagmar DRÁBOVÁ, DVDedice

14.07.2006 18:11:26 Pavla Ptackova
grafika
Navstevuju vas velmi casto, z atento graficky pocin moc dekuju, je ted opet prijemnejsi u vas nakupovat. Grafika je bezkonkurencni, libi se mi filmove ukazky a i fotogalerie u DVD. Myslim, ze to nikdo krome vas nema. Jen tak dal! Jste nejlepsi shop s DVDckama !!! Pavla

14.07.2006 17:23:43 Jan Koubek
reakce na nové stránky
Nový vzhled se mi celkem líbí. Myslím, že stránky jsou přehledné. Samozřejmě informace na stránkách se mi zdají srozumitelné a většinou dostatečné. Moc se mi líbí těch pár pravdivých bodíků "Proč je lepší mít originál". Proč se členové nepřihlašují na "svůj profil"? Hezké léto všem. Jan

14.07.2006 16:22:42 Miroslava
Prispevek
Velice se mi libi Vase nova titulni strana.Chtelo to neco noveho a uz je to tady.Pekna grafika.Jsem i spokojena s Vasimi nabidkami ale chybi mi muzikaly na DVD.Snad casem nejake ve Vasi nabidce naleznu.Zatim Vam preji mnoho uspechu v dalsi praci.Miroslava Homlova Herrmannova 4 OLOMOUC 77900
Muzikaly jsou v sekci HUDEBNI DVD. S pozdravem R.Slavinsky, DVDedice
14.07.2006 16:21:43 Sanny
Zelená Míle - je možný dovoz ze zahraničí ?
Film Zelená Míle se mi moc líbí a chtěla bych ho mít ve své DVDtéce a tak se ptám jestli by nebylo problém pro vás objednat a dovézt z Polska Zelenou Míli,kde to tam prodávají s českými titulky v originále za 25 Zlotých ?
Bohužel ne, prodáváme pouze tituly, které jsou v české distribuci. Díky tomuto zaměření však nabízíme úplnou nabídku, co se dá v ČR zakoupit. Dovoz ze zahraničí je poměrně finančně náročný (zahraniční poštovné atd.) a také mají poměrně dražšší ceny disků, než jste zvyklí. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
14.07.2006 14:57:58 JM
Belmondo
Jsou v plánu distribučních společností i další filmy s J.P. Belmondem?

14.07.2006 14:51:52 Jirka
Mozilla
Možná by stálo za to, promyslet optimalizaci Vašich nových stránek i pro Mozilla Firefox. Ty minulé fungovaly na 100%, dnes je to už horší. A pokud vím, tak Mozillu používá čím dál víc lidí...
Mame optimalizaci na Mozzilu. Samozrejme nikdy nelze zarucit 100% kompatibilita se vsemi prohlizeci. Nase stranky i e-shop vsak v Mozzile funguji. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
13.07.2006 01:32:13 Roman Cerny
stranky
Dobrý den! Chtěl bych reagovat na vaše vzhledově nové stránky. Ty minulý byly zkrátka normální-ani dobrý, ani špatný. Když se dívám na Vaše nový stránky, tak musím říct, že jste se fakt vytáhly! Jsou krásně barevný, ale né zase nějak přehnaně a co se týče informativní části, tak ta je taky lepší. Nejvíc se mě ale líbí to, jak jsou barevný, veselý. Vážně super! Držím Vám pěsti. Na shledanou
Jsme moc rádi, že se vám u nás líbí a moc děkujeme. Za tým DVDedice, Radim Slavinský
12.07.2006 18:43:55 KASAL JAROSLAV
výměna distribuce
distributor MAGIC BOX pčebírá distribuci filmů od WARNER BROS

12.07.2006 16:59:34
Konec hororu u nas???
Dobry den,po navsteve stranek"horor"jsem byl zdesen.Vic jak polovina ma ukoncenou distribuci a same super filmy.Budou jeste nekdy v prodeji?Dekuji.
V naší nabídce jsou všechny tituly které jsou v ČR v distribuci. A podle průzkumu víme, že máme nejobsáhlejší katalog DVD v ČR. Za ukončení distribuce nemůžeme my, ale distributor. Platí však pravidlo, že každý titul je v prodeji pouze určitou dobu, pak je vyřazen a jeho prodej zkončen (dočasně nebo trvale dle zakoupení dalších práv - podobně jako v televizi) a pravidelně nahrazován-kompenzován stále novými a novými DVD tituly. Měsičně se náš katalog rozroste o cca 100 novinek na DVD. Díky našim velkým skladových zásobám nabízíme i tituly, které jsou již v běžné prodejní síti vyprodány. Jedná se o stovky titulů, které jsou k dostání již výhradně u nás. Např. tituly WARNER BROS a UNIVERSAL, kteří již u nás neprodávají. Pokud nejdete někde větší výběr, informujte nás prosím... S přátelským pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
12.07.2006 15:28:00 Sanny
Český dabing k filmu Rose Red
Mám dotaz,připravuje se nějaká nová reedice filmu Rose Red s českým dabingem ?
Tento titul již je vyřazen z prodeje a nová verze se nechystá.S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
11.07.2006 14:59:32
Přátelé
Dobrý den,budete ještě obnovovat prodej seriálu Přatelé?
Vzhledem k ukončení činnosti české pobočky Warner Bros, prozatím nebude. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
11.07.2006 13:35:36 Michaela Horáková
CESTA DO PRAVĚKU
DObrý den.Snažím se sehnat pro synovce VHS Cesta do pravěku...ani netuším zda vůbec vyšel. Mám nějakou šanci? Děkuji.
Na DVD by měl vyjít tento nebo příští rok. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice

Předchozí strana 1
...
23 24 25 26 27 28 29
...
36
Další strana

optimalizace PageRank.cz $(document).ready(function(){ $("#cntw:first a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({animationSpeed:'fast',theme:'facebook',slideshow:2000, autoplay_slideshow: false}); });