DVDedice
Nákupní košík
Poloľek:903
Cena:148784,- Kč
Dokončit objednávku     
 DVD
Najlacnější DVD filmy na Slovensku Filmy na DVD od 49 Kč
PŘEPNĚTE SHOP NA CZ NEBO SK VERZI

NOVINKY

Pokud chcete být informování o aktualitách, speciálních nabídkách, slevách a novinkách

Napište prosím svůj email

KLUB DVDedice

Bezplatné klubové členství
- slevy pro registrované
- soutěľe, dárky a DVD
- pravidelné informace o novinkách a speciálních nabídkách

více informací »

DVD NOVINKY

Diskuze

Zde můžete diskutovat o DVD titulech, filmech, službách, nabídce a zkušenostech s naším internetovým obchodem.
jméno:
email:
nadpis:
text:
kolik je 1+5: (Vložte prosím číslo součtu, jako ochrana proti SPAMu.)

Vložte hledaný text:       

Předchozí strana 1
...
22 23 24 25 26 27 28
...
36
Další strana

28.08.2006 21:40:34 Lucka
Film Latter Days
Scháním DVD Latter Days s českými titulky nebo dabingem.Děkuji předem za pomoc.

28.08.2006 20:45:54 Pavla
Film Zázraky se dějí
Prosím někoho kdo pomůže najít film DVD nebo VHS Zázraky se dějí nemohu ho nikde sehnat. Najde se tu někdo? Děkuji za odkazy Pavla

23.08.2006 18:25:50 eva
invaze
co se stalo v úterý v invazi????? Díky

22.08.2006 23:30:31 Láďa
Filmy o Hip Hopu
Potřeboval bych vědět pro děti z Dětského domova tituly různých filmů s touto tématikou. Nemám o tom ani páru a nemůžu je zklamat.

22.08.2006 15:49:49 Sanny
Odpověď na dotaz : Pán prstenů-trilogie
Asi tě zklamu,jelikož tyto filmy nabízel WarnerHomeVideo,a česká pobočka ukončila svoji činnost.Někdy od října 2006 převezme tyto tituly jiná distribuční společnost a to MagicBox.Ale jak už odpověděla vícekrát DVDEDICE : " Za ukončení distribuce nemůžeme my, ale distributor. Platí však pravidlo, že každý titul je v prodeji pouze určitou dobu, pak je vyřazen a jeho prodej zkončen (dočasně nebo trvale dle zakoupení dalších práv - podobně jako v televizi) a pravidelně nahrazován-kompenzován stále novými a novými DVD tituly."

22.08.2006 09:10:40 Tomáš
Ondra (21.8.-13:37)
Jestli myslíš Lifeforce, tak disk je k mání běžně v UK za pár liber. Šance na vydání u nás s českou podporou je, myslím, nulová.

22.08.2006 05:19:32 Michal
Pán prstenů - trilogie
Dobrý den , chci se zeptat jestli bude jeste k dostani trilogie Pana Prstenu , zatim mate napsano ze nelze objednat!!! Prosim odpovezte jestli ji budete jeste nabizet!!!
Kolem vánoc by měla vyjít speciální limitovaná re-edice. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
22.08.2006 00:28:15 josef maňásek
starší filmy se S Segalem,Erikem Robertnsem
Chtěl bych se zeptat budo vidány filmy jako Přepadení v Pacifiku,Tajný agentJack T,Nico víc než zákon,Muž s cejchem smrti,a další?S Erikem Robertnsem Nejlepší z nejlepších nebo Dacadosem Mistr neznámého boje?Dále pak Japonský sci-fi Gamera kontra Gaos? Konkrétně tento posledně jmenovaný film jsem viděl jednou a pak se poněm slehla zem!Děkuji J.M.
Byly v distribuci, již bohužel nejsou a patrně již ani nebudou. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
21.08.2006 20:06:58 Raquel
Profesionál
Chtěla bych se zeptat, jestli se dá u Vás sehnat film Profesionál s J.P.Belmondem a R. Hossainem. Opravdu mě zaujal.Předem moc děkuji. Raquel
Zatim nemame konkretni informace, ale jak jsme zde jiz nekolikrat psali, filmu s J.P.Belmondem bude hodne. Zacinaji vychazet od zari: Kasparek, Manzele roku, Policajt nebo rostak aj.. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
21.08.2006 19:17:09 verka
zajimavy titul
Rada bych si objednala novy titul "S nami je zivot zabavny". Dekuji. Verka
S nami je zivot zabavny je nas novy image slogan.. :o) Nelze jej tedy koupit. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
21.08.2006 13:33:27 Ondra
Síla života
Vyjde tento horor na dvd?
Bohuzel ne. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
21.08.2006 13:08:35 Jiří Malý
Firefox
Plánujete v dohledné době optimalizovat vaš stránky i pro FireFox? Konkrétně diskuzní fórum je nepoužitelné.... Díky
Stranky jsou pro mozzilu optimalizovany, bohuzel podle vyjadreni techniku nejde udelat 100% optimalizace pro vsechny prohlizece. Dekujeme, a vas podnet predavame webmasterovi DVDedice. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
21.08.2006 09:21:09 Tomáš
Odpověď na dotaz: filmy s Louis de Funésem /Milšo, 19.8., 10:09
Tak nevím...přeposílám odpověď z MIDO Film: Dobrý den, v několika nadcházejících měsících vyjde v naší edici několik filmů s J.P. Belmondem, na filmy s L. de Funésem bohužel žádá práva nevlastníme. S pozdravem, Andrea Kilianová MIDO Film Brno, s.r.o.
MIDO L.De Funese nevydava.Mate nepresne informace, MIDO bude od zari vydavat Belmonda. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
21.08.2006 00:42:34 Roman
Pohnite to vydat
Ja bych byl velmi rád kdybi ste vydali od Louis De Funes na DVD Na stromě a senzační prazdniny.Ja od Louis De Funes mam všechny filmi co sou dabovana Filipovským a nejvic mě štve že ty filmi nemam všechny.

19.08.2006 16:41:31 Sanny
Odpověď na dotaz : Vyšly vůbec ?
Luďku,mám informace, že by časopis DiViDi mohl vydávat seriál na DVD jako přílohu.Ale až od září nebo října,ale pravděpodobně se bude jednat o staré černobílé seriály jako " Byli jednou dva písaři ", " Taková normální rodinka " atd.

19.08.2006 10:46:49 Luděk
Vyšly vůbec?
arně sháním na dvd filmy: Cindy; Jsem nesmělý, ale léčím se; Hořčice mi stoupá do nosu; a s cz dabingem Hlubina; K-9 partner se studeným čumákem; Osobní strážce. Vydává někdo staré české seriály? Např. Chalupáři, Byli jednou dva písaři, Nemocnice na kraji města 1 a pod.? Je s podivem, že staré polské a ruské seriály na našem trhu jsou a naše nikoliv.
Nevyšly a zatim se nepripravuji. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
19.08.2006 10:09:39 Milšo
Odpověď na dotaz: filmy s L.de Funésem
Většinu francouzských filmů převzalo do své distribuce MIDO film. Připravují kolekci filmů s J.-P.Belmondem, filmy o Sedmé rotě, Jaguár, Hrbáč. Možná časem i filmy s L.de Funésem. Pokud vyjdou, určitě se objeví i tady v DVDedici.

18.08.2006 15:14:58 Roman
Motocyklové deníky
Milá redakce, chtěl bych se zeptat jestli budete mít v distribuci film Motocyklové deníky. Díky za odpověď
Tento titul u nas nevyjde. S pozdravem D.Drabova, DVDedice
18.08.2006 14:57:54 tomáš
Louis de Funés
Dobrý den, nevíte o potenciálním vydavateli dalších filmů s Funésem - např. Na stromě, Jo, Senzační prázdniny, Jak vyloupit banku apod.? Urania, Intersonic i HCE tvrdí, že nic podobného v plánu vydat nemají.

18.08.2006 12:32:18 Jaroslav Mlčůch ml.
cena? odp.
Tak jsem to zkoušel u titulu DVD: Bang Rajan: Krvavá legenda a otevřít mi to nešlo a otevřela se jiná strana ?

18.08.2006 08:48:50 Lucie
Zvíře, Poloviční šance
Bude někdy na dvd také film Zvíře s J.-P. Belmondem. A co filmy s A. Delonem, jak to vypadá např. s Poloviční šancí. Také by mě zajímalo, jestli se mohou někdy na dvd objevit filmy s R. Schneiderovou /např. 3 díly Sissi/. Děkuji za odpověď
Na DVD vyjde zatim jen film Zvire, pravdepodobne na prelomu roku 2006/2007. S pozdravem D.Drabova, DVDedice
17.08.2006 17:23:56 Kati
Dotaz.Timecop
Moc me mrzi ze jsem uz nestihla koupit film Timecop1 a proto bych se chtela zeptat zda se tento film neda jeste koupit samostatne nebot je jeste stale ve vasi nabidce i kdyz v baleni s dalsim dvd.Predem moc dekuji za odpoved.
TIMECOP byl v prodeji za 499 Kc, nyni je jiz skoncena distribuce a z nasich zasob doprodavame dvojbaleni TIMECOP 1 a TIMECOP 2 za cenu levnejsi nez prvni dil v nasi akcni nabidce. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
17.08.2006 17:12:31 Viktorová
nové stránky
Dobrý den. Vaše nové stránky jsou pěkné a líbí se mi jejich barevné provedení. Souhlasím s již napsanou připomínkou ohledně označení nákupního košíku.

17.08.2006 15:45:19 Roman Kičko
Nelze Objednat!!!
Milá redakce mrzí mne, a proto se ptám proč u mnoha filmů je ukončena objednávka - nelze objednat. Jinak vaše nové stránky jsou zdařilé.
V naší nabídce jsou všechny tituly které jsou v ČR v distribuci. A podle průzkumu víme, že máme nejobsáhlejší katalog DVD v ČR. Za ukončení distribuce nemůžeme my, ale distributor. Platí však pravidlo, že každý titul je v prodeji pouze určitou dobu, pak je vyřazen a jeho prodej zkončen (dočasně nebo trvale dle zakoupení dalších práv - podobně jako v televizi) a pravidelně nahrazován-kompenzován stále novými a novými DVD tituly. Měsičně se náš katalog rozroste o cca 100 novinek na DVD. Díky našim velkým skladových zásobám nabízíme i tituly, které jsou již v běžné prodejní síti vyprodány. Jedná se o stovky titulů, které jsou k dostání již výhradně u nás. Např. tituly WARNER BROS a UNIVERSAL, kteří již u nás neprodávají. Pokud nejdete někde větší výběr, informujte nás prosím... S přátelským pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
17.08.2006 14:12:13 Ondřej Procházka
nové stránky
Vaše nové stránky se mi líbí, ale přivítal bych informace o bonusech k DVD. Děkuji
U nas mate v detailu filmu vetsinou: velky obrazek, popis, technicke udaje, fotogalerii, trailer apod. Takto rozsahlou prezentaci produktu naleznete pouze u nas. Informace o bonusech uvadime, pokud je mame od distributora. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
17.08.2006 12:09:32 Pavel
Belmondo
Dobrý den, bude ve Vaší nabídce více filmů s Belmondem, pokud možno celá edice? Díky za odpověď
Již jsme ohledně BELMONDA informovali několikrát - budeme prodavat vse co na ceskem trhu vyjde! S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
17.08.2006 07:33:40 Jaroslav Mlčůch ml.
cena?
Půjdete s cenou u DVD i pod 99,- Kč ? Stránky jsou pěkné,jen u některých DVD mi nejdou otevřít informace.
Nizssi cenovou kategorii nez 99 Kc rozhodne nezvazujeme. Detail lze vzdy otevrit kliknutim na "vice informaci" nebo nazev nebo fotografii. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
16.08.2006 19:51:38 HejTi
nové stránky a nákupní košík
Vaše nové stránky jsou celkem fajn, akorát to má pár much - např. tady v diskuzi jsou příspěvky za pravém menu (používám Mozilla Firefox). Nelíbí se mi také vlevo tolik novinek, protože nevím jestli jsou to opravdu novinky nebo ne - je jich tam moc. Navíc teď např. jsou tam samé hry, co mě vůbec nezajímají. To samé se týká vpravo "nejprodávanější". Spíš bych uvítal samostatnou stránku s nejprodávanějšími tituly. No a hlavně proč píšu - když jsem si objednával DVD, tak jsem dlouho nemohl najít nákupní košík s "dokončit objednávku" - mám totiž širokoúhlý monitor a nákupní košík je proto jakoby mimo stránku při pravém okraji. A ještě bych uvítal, kdybyste měli třeba nějaký katalog ke stažení - např. v excelu... Stačilo by tam vždy třeba jenom název filmu a cena - mají to např. na http://www.gimel.cz jako "katalogy pro tisk" - výborná věc.
Dobrý den, Děkujeme za Váš čas, který jste věnoval zaslání Vašich připomínek. Chyby co nejdříve zapracujeme do dalšího update a Váš námět na tištěný katalog zvážíme, ale zdá se nám to jako velice dobrý námět na zlepšení takže se jej brzy na stránkách dočkáte. S pozdravem Lukáš Havlas DVDedice
16.08.2006 14:53:23 Miloš
Sedmá rota na DVD
Dočetl jsem se na www stránkách, že vydavatel MIDO film, připravuje vydání francouzských filmů na dvd KAM SE PODĚLA 7.ROTA? , NÁVRAT 7.ROTY a 7.ROTA ZA ÚPLŇKU. Je-li tomu tak, budete je mít i ve své nabídce? Jestli už víte, tak od kdy? díky za odpověď
Zřejmě prosinec 2006. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
15.08.2006 21:45:29 jirka
Informace o novych titulech
Dobry den,mam dotaz a verim,ze na nej odpovite.Zajimalo by me,jak zjistujete informace o novych titulech.Prekvapilo me,ze jste nevedeli o vydani Predatora CZ s tim,ze v nabidce je jen spec.dvoudiscova edice.Neposilate dotazy na distributory? Dekuji za odpoved.
Spolecnost BONTONFILM nema zatim Predatora s cz dabingem v oficialnim edicnim planu. Zverejnujeme pouze oficialni a dostupne informace. Diskuze je urcena vam, navstevnikum DVDedice.cz, byly bychom neradi, kdyby se omezila pouze na my se ptame, vy odpovidate a my si pak stezujeme, ze jste neodpovedeli 100%. Nase stranky nejsou jen e-shop, ale chceme aby jste si zde nasli i neco navic, napr. hry zdarma, filmove ukazky, mp3 skladby, diskutovali atd.. Nas server je pro vsechny fandy filmu, hudby a her. Odpovidame ve volnem case na dotazy ktere si to primo vyzaduji. Protoze se vetsinou jedna o dotazy na to, ci vyjde to ci ono, nemusi byt vse 100%. Distributori sami vam na tyto dotazy nedokazaji s maximalni jistotu odpovedet.. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
15.08.2006 19:09:24 Fail
Brigada
Nevite jestli bude brigada unas na dvd??
U nás na DVD nevyšel. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
15.08.2006 16:18:54 jan
Bitva na Neretvě
Prosbičku mám,ahojte.nevlastníte někdo tento film?byl bych moc vděčen.Díky
U nás na DVD nevyšel. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
14.08.2006 08:51:43 Jaroslav
Vinnetou
K dotazu z 13.8. : VINNETOU - celá série 16 filmů podle Karla Maye vyjde na podzim na DVD v 6 boxech.

13.08.2006 23:51:58 VASEK
Dotaz
Mel bych dotaz na vas.Marne schanim zpevaka ktery se jmenuje Jon Secada na dvd klipy z roku 1992.Prosim je mozne nejak to dvd sehnat?Vídel jsem to na MTV je to asi 10 let.Predem dekuji.

13.08.2006 22:38:43
PREDATOR 1
Níže uvedená informace o Predatorovi 1. bez CZ lokalizace není přesná, 20.8.2006 vydává Bonton tento film s CZ dabingem

13.08.2006 22:12:25 děda
tituly Angeliky na DVD.
Sháním všechny tituly Angeliky na DVD. děkuji, důchodce.

13.08.2006 21:05:25 Sanny
Vinnetou
Měla bych dotaz,jestli v dohledné době nevýjde reedice filmů Vinnetou na DVD ? Chtěla bych si to koupit, ale nemůžu.

12.08.2006 19:38:46 Marek
Se7en
Chtěl bych se zeptat zda tento kultovní film již výjde v ČR, je to neskutečné, že je pořád jen na VHS!

11.08.2006 13:11:24 David
Poděkování
Chtěl bych poděkovat za Váš skvělý servis. Dále jsem se chtěl zeptat, jestli se nabízí možnost dalšího prodeje po vyprodání titulu?
Děkujeme. Bohužel u film§, kde byla již skončena distribuce, záleží jen a jen na distributorovi, jestli znovu zakoupí práva. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
09.08.2006 13:37:01 Worissek
Alien
Bude jeste Alien Quadrilogy 9 DVD Box ?
Bohužel ne, skončena distribuce. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
07.08.2006 18:10:01 Muco
Pochvala
Dobry den. Chcel by som Vas pochvalit a zaroven sa podakovat za nadstandardny pristup, ktoreho sa mi ako Vasmu zakaznikovi dostava od Vasho klienskeho centra. Len tak dalej;-). Prajem vela zdaru a skopojnych zakaznikov
Děkujeme, věříme že buete spokojen s námi i nadále. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
07.08.2006 14:39:45 R.K.
Vodní svět
Bude někdy v prodeji na DVD film Vodní svět s K. Costnerem?

07.08.2006 10:56:57 Jenda
Policajt nebo rošťák
Dobrý den, u predobjednavky je napsano ze lze objednat pouze samostatne. Tohle dvd distribuje jina firma nez vy? Nechapu proc si nemuzu udelat objednavku z vice kusu. Dekuji za vysvetleni.
Protože se jedná o speciální předobjednávku, která má uvedené podmínky. Standardní objednávku můžete učinit zvlášť na kolik ks chcete. Dagmar Drábová, DVDedice
06.08.2006 21:02:16 venca
Karate Tiger
Dobrý den, bude na DVD Karate Tiger 1-6 předem moc děkuji.
Na DVD u nás nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice
06.08.2006 18:53:55 Robert
Policajt nebo rošťák
Dobrý den, bude na DVD Policajt nebo rošťák cz dabing známý z tv (Moravec jako Belmondo) nebo se jedná o nový český dabing?
DVD ještě nevyšlo, takže nevíme. Zřejmě bude původní dabing. Dagmar Drábová, DVDedice
06.08.2006 13:17:16 radek
český film
sháním film "Zabil jsem Einsteina, pánové"
Tento film jeste na DVD nevysel! Dagmar Drabova, DVDedice
05.08.2006 23:38:07 honzik
King Kong
Dobry den,nevite,zda se nechysta nejaka dvoudiskova edice Jacksnova KING KONGA? Dekuju za odpoved.
King Konga nabizime v 3-diskove specialni edici. Muzete si ji objednat za 995 Kc. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
05.08.2006 23:34:46 petr
Slunce,seno,erotika
dobry den,chysta se na dvd i zaver trilogie,treba za specialni cenu?;-)
Slunce, seno a erotika na DVD nevyjde, v nasi nabidce vsak lze zakoupit 3.dil na VHS. Dagmar Drabova, DVDedice
04.08.2006 23:56:44
film Persuasion
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli vyšel a pod jakým názvem v ČR film na DVD s anglickým názvem Persuasion podle románu Anna Ellitotová od Jane Austenové. Film byl natočen v roce 1995 režisérem Rogerem Michellem. Děkuji za odpověď.
Nevysel a bohuzel se ani nechysta. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice
04.08.2006 22:52:16 Jarda
Sedm statečných
Dal by se tento film ještě někde sehnat?
Ukoncena distribuce, jiz se neprodava (tak jak je uvedeno na nasich strankach). S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice

Předchozí strana 1
...
22 23 24 25 26 27 28
...
36
Další strana

optimalizace PageRank.cz $(document).ready(function(){ $("#cntw:first a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({animationSpeed:'fast',theme:'facebook',slideshow:2000, autoplay_slideshow: false}); });