NOVINKY
KLUB DVDedice
Bezplatné klubové členství
- slevy pro registrované
- soutěľe, dárky a DVD
- pravidelné informace o novinkách a speciálních nabídkách
více informací »
DVD NOVINKY
Diskuze
Předchozí strana | 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 36 |
Další strana |
28.08.2006 21:40:34 | Lucka |
Film Latter Days Scháním DVD Latter Days s českými titulky nebo dabingem.Děkuji předem za pomoc. | |
28.08.2006 20:45:54 | Pavla |
Film Zázraky se dějí Prosím někoho kdo pomůže najít film DVD nebo VHS Zázraky se dějí nemohu ho nikde sehnat. Najde se tu někdo? Děkuji za odkazy Pavla | |
23.08.2006 18:25:50 | eva |
invaze co se stalo v úterý v invazi????? Díky | |
22.08.2006 23:30:31 | Láďa |
Filmy o Hip Hopu Potřeboval bych vědět pro děti z Dětského domova tituly různých filmů s touto tématikou. Nemám o tom ani páru a nemůžu je zklamat. | |
22.08.2006 15:49:49 | Sanny |
Odpověď na dotaz : Pán prstenů-trilogie Asi tě zklamu,jelikož tyto filmy nabízel WarnerHomeVideo,a česká pobočka ukončila svoji činnost.Někdy od října 2006 převezme tyto tituly jiná distribuční společnost a to MagicBox.Ale jak už odpověděla vícekrát DVDEDICE : " Za ukončení distribuce nemůžeme my, ale distributor. Platí však pravidlo, že každý titul je v prodeji pouze určitou dobu, pak je vyřazen a jeho prodej zkončen (dočasně nebo trvale dle zakoupení dalších práv - podobně jako v televizi) a pravidelně nahrazován-kompenzován stále novými a novými DVD tituly." | |
22.08.2006 09:10:40 | Tomáš |
Ondra (21.8.-13:37) Jestli myslíš Lifeforce, tak disk je k mání běžně v UK za pár liber. Šance na vydání u nás s českou podporou je, myslím, nulová. | |
22.08.2006 05:19:32 | Michal |
Pán prstenů - trilogie Dobrý den , chci se zeptat jestli bude jeste k dostani trilogie Pana Prstenu , zatim mate napsano ze nelze objednat!!! Prosim odpovezte jestli ji budete jeste nabizet!!! | |
Kolem vánoc by měla vyjít speciální limitovaná re-edice. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
22.08.2006 00:28:15 | josef maňásek |
starší filmy se S Segalem,Erikem Robertnsem Chtěl bych se zeptat budo vidány filmy jako Přepadení v Pacifiku,Tajný agentJack T,Nico víc než zákon,Muž s cejchem smrti,a další?S Erikem Robertnsem Nejlepší z nejlepších nebo Dacadosem Mistr neznámého boje?Dále pak Japonský sci-fi Gamera kontra Gaos? Konkrétně tento posledně jmenovaný film jsem viděl jednou a pak se poněm slehla zem!Děkuji J.M. | |
Byly v distribuci, již bohužel nejsou a patrně již ani nebudou. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
21.08.2006 20:06:58 | Raquel |
Profesionál Chtěla bych se zeptat, jestli se dá u Vás sehnat film Profesionál s J.P.Belmondem a R. Hossainem. Opravdu mě zaujal.Předem moc děkuji. Raquel | |
Zatim nemame konkretni informace, ale jak jsme zde jiz nekolikrat psali, filmu s J.P.Belmondem bude hodne. Zacinaji vychazet od zari: Kasparek, Manzele roku, Policajt nebo rostak aj.. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
21.08.2006 19:17:09 | verka |
zajimavy titul Rada bych si objednala novy titul "S nami je zivot zabavny". Dekuji. Verka | |
S nami je zivot zabavny je nas novy image slogan.. :o) Nelze jej tedy koupit. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
21.08.2006 13:33:27 | Ondra |
Síla života Vyjde tento horor na dvd? | |
Bohuzel ne. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
21.08.2006 13:08:35 | Jiří Malý |
Firefox Plánujete v dohledné době optimalizovat vaš stránky i pro FireFox? Konkrétně diskuzní fórum je nepoužitelné.... Díky | |
Stranky jsou pro mozzilu optimalizovany, bohuzel podle vyjadreni techniku nejde udelat 100% optimalizace pro vsechny prohlizece. Dekujeme, a vas podnet predavame webmasterovi DVDedice. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
21.08.2006 09:21:09 | Tomáš |
Odpověď na dotaz: filmy s Louis de Funésem /Milšo, 19.8., 10:09 Tak nevím...přeposílám odpověď z MIDO Film: Dobrý den, v několika nadcházejících měsících vyjde v naší edici několik filmů s J.P. Belmondem, na filmy s L. de Funésem bohužel žádá práva nevlastníme. S pozdravem, Andrea Kilianová MIDO Film Brno, s.r.o. | |
MIDO L.De Funese nevydava.Mate nepresne informace, MIDO bude od zari vydavat Belmonda. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
21.08.2006 00:42:34 | Roman |
Pohnite to vydat Ja bych byl velmi rád kdybi ste vydali od Louis De Funes na DVD Na stromě a senzační prazdniny.Ja od Louis De Funes mam všechny filmi co sou dabovana Filipovským a nejvic mě štve že ty filmi nemam všechny. | |
19.08.2006 16:41:31 | Sanny |
Odpověď na dotaz : Vyšly vůbec ? Luďku,mám informace, že by časopis DiViDi mohl vydávat seriál na DVD jako přílohu.Ale až od září nebo října,ale pravděpodobně se bude jednat o staré černobílé seriály jako " Byli jednou dva písaři ", " Taková normální rodinka " atd. | |
19.08.2006 10:46:49 | Luděk |
Vyšly vůbec? arně sháním na dvd filmy: Cindy; Jsem nesmělý, ale léčím se; Hořčice mi stoupá do nosu; a s cz dabingem Hlubina; K-9 partner se studeným čumákem; Osobní strážce. Vydává někdo staré české seriály? Např. Chalupáři, Byli jednou dva písaři, Nemocnice na kraji města 1 a pod.? Je s podivem, že staré polské a ruské seriály na našem trhu jsou a naše nikoliv. | |
Nevyšly a zatim se nepripravuji. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
19.08.2006 10:09:39 | Milšo |
Odpověď na dotaz: filmy s L.de Funésem Většinu francouzských filmů převzalo do své distribuce MIDO film. Připravují kolekci filmů s J.-P.Belmondem, filmy o Sedmé rotě, Jaguár, Hrbáč. Možná časem i filmy s L.de Funésem. Pokud vyjdou, určitě se objeví i tady v DVDedici. | |
18.08.2006 15:14:58 | Roman |
Motocyklové deníky Milá redakce, chtěl bych se zeptat jestli budete mít v distribuci film Motocyklové deníky. Díky za odpověď | |
Tento titul u nas nevyjde. S pozdravem D.Drabova, DVDedice | |
18.08.2006 14:57:54 | tomáš |
Louis de Funés Dobrý den, nevíte o potenciálním vydavateli dalších filmů s Funésem - např. Na stromě, Jo, Senzační prázdniny, Jak vyloupit banku apod.? Urania, Intersonic i HCE tvrdí, že nic podobného v plánu vydat nemají. | |
18.08.2006 12:32:18 | Jaroslav Mlčůch ml. |
cena? odp. Tak jsem to zkoušel u titulu DVD: Bang Rajan: Krvavá legenda a otevřít mi to nešlo a otevřela se jiná strana ? | |
18.08.2006 08:48:50 | Lucie |
Zvíře, Poloviční šance Bude někdy na dvd také film Zvíře s J.-P. Belmondem. A co filmy s A. Delonem, jak to vypadá např. s Poloviční šancí. Také by mě zajímalo, jestli se mohou někdy na dvd objevit filmy s R. Schneiderovou /např. 3 díly Sissi/. Děkuji za odpověď | |
Na DVD vyjde zatim jen film Zvire, pravdepodobne na prelomu roku 2006/2007. S pozdravem D.Drabova, DVDedice | |
17.08.2006 17:23:56 | Kati |
Dotaz.Timecop Moc me mrzi ze jsem uz nestihla koupit film Timecop1 a proto bych se chtela zeptat zda se tento film neda jeste koupit samostatne nebot je jeste stale ve vasi nabidce i kdyz v baleni s dalsim dvd.Predem moc dekuji za odpoved. | |
TIMECOP byl v prodeji za 499 Kc, nyni je jiz skoncena distribuce a z nasich zasob doprodavame dvojbaleni TIMECOP 1 a TIMECOP 2 za cenu levnejsi nez prvni dil v nasi akcni nabidce. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
17.08.2006 17:12:31 | Viktorová |
nové stránky Dobrý den. Vaše nové stránky jsou pěkné a líbí se mi jejich barevné provedení. Souhlasím s již napsanou připomínkou ohledně označení nákupního košíku. | |
17.08.2006 15:45:19 | Roman Kičko |
Nelze Objednat!!! Milá redakce mrzí mne, a proto se ptám proč u mnoha filmů je ukončena objednávka - nelze objednat. Jinak vaše nové stránky jsou zdařilé. | |
V naší nabídce jsou všechny tituly které jsou v ČR v distribuci. A podle průzkumu víme, že máme nejobsáhlejší katalog DVD v ČR. Za ukončení distribuce nemůžeme my, ale distributor. Platí však pravidlo, že každý titul je v prodeji pouze určitou dobu, pak je vyřazen a jeho prodej zkončen (dočasně nebo trvale dle zakoupení dalších práv - podobně jako v televizi) a pravidelně nahrazován-kompenzován stále novými a novými DVD tituly. Měsičně se náš katalog rozroste o cca 100 novinek na DVD. Díky našim velkým skladových zásobám nabízíme i tituly, které jsou již v běžné prodejní síti vyprodány. Jedná se o stovky titulů, které jsou k dostání již výhradně u nás. Např. tituly WARNER BROS a UNIVERSAL, kteří již u nás neprodávají. Pokud nejdete někde větší výběr, informujte nás prosím... S přátelským pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
17.08.2006 14:12:13 | Ondřej Procházka |
nové stránky Vaše nové stránky se mi líbí, ale přivítal bych informace o bonusech k DVD. Děkuji | |
U nas mate v detailu filmu vetsinou: velky obrazek, popis, technicke udaje, fotogalerii, trailer apod. Takto rozsahlou prezentaci produktu naleznete pouze u nas. Informace o bonusech uvadime, pokud je mame od distributora. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
17.08.2006 12:09:32 | Pavel |
Belmondo Dobrý den, bude ve Vaší nabídce více filmů s Belmondem, pokud možno celá edice? Díky za odpověď | |
Již jsme ohledně BELMONDA informovali několikrát - budeme prodavat vse co na ceskem trhu vyjde! S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
17.08.2006 07:33:40 | Jaroslav Mlčůch ml. |
cena? Půjdete s cenou u DVD i pod 99,- Kč ? Stránky jsou pěkné,jen u některých DVD mi nejdou otevřít informace. | |
Nizssi cenovou kategorii nez 99 Kc rozhodne nezvazujeme. Detail lze vzdy otevrit kliknutim na "vice informaci" nebo nazev nebo fotografii. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
16.08.2006 19:51:38 | HejTi |
nové stránky a nákupní košík Vaše nové stránky jsou celkem fajn, akorát to má pár much - např. tady v diskuzi jsou příspěvky za pravém menu (používám Mozilla Firefox). Nelíbí se mi také vlevo tolik novinek, protože nevím jestli jsou to opravdu novinky nebo ne - je jich tam moc. Navíc teď např. jsou tam samé hry, co mě vůbec nezajímají. To samé se týká vpravo "nejprodávanější". Spíš bych uvítal samostatnou stránku s nejprodávanějšími tituly. No a hlavně proč píšu - když jsem si objednával DVD, tak jsem dlouho nemohl najít nákupní košík s "dokončit objednávku" - mám totiž širokoúhlý monitor a nákupní košík je proto jakoby mimo stránku při pravém okraji. A ještě bych uvítal, kdybyste měli třeba nějaký katalog ke stažení - např. v excelu... Stačilo by tam vždy třeba jenom název filmu a cena - mají to např. na http://www.gimel.cz jako "katalogy pro tisk" - výborná věc. | |
Dobrý den,
Děkujeme za Váš čas, který jste věnoval zaslání Vašich připomínek. Chyby co nejdříve zapracujeme do dalšího update a Váš námět na tištěný katalog zvážíme, ale zdá se nám to jako velice dobrý námět na zlepšení takže se jej brzy na stránkách dočkáte.
S pozdravem
Lukáš Havlas
DVDedice | |
16.08.2006 14:53:23 | Miloš |
Sedmá rota na DVD Dočetl jsem se na www stránkách, že vydavatel MIDO film, připravuje vydání francouzských filmů na dvd KAM SE PODĚLA 7.ROTA? , NÁVRAT 7.ROTY a 7.ROTA ZA ÚPLŇKU. Je-li tomu tak, budete je mít i ve své nabídce? Jestli už víte, tak od kdy? díky za odpověď | |
Zřejmě prosinec 2006. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
15.08.2006 21:45:29 | jirka |
Informace o novych titulech Dobry den,mam dotaz a verim,ze na nej odpovite.Zajimalo by me,jak zjistujete informace o novych titulech.Prekvapilo me,ze jste nevedeli o vydani Predatora CZ s tim,ze v nabidce je jen spec.dvoudiscova edice.Neposilate dotazy na distributory? Dekuji za odpoved. | |
Spolecnost BONTONFILM nema zatim Predatora s cz dabingem v oficialnim edicnim planu. Zverejnujeme pouze oficialni a dostupne informace. Diskuze je urcena vam, navstevnikum DVDedice.cz, byly bychom neradi, kdyby se omezila pouze na my se ptame, vy odpovidate a my si pak stezujeme, ze jste neodpovedeli 100%. Nase stranky nejsou jen e-shop, ale chceme aby jste si zde nasli i neco navic, napr. hry zdarma, filmove ukazky, mp3 skladby, diskutovali atd.. Nas server je pro vsechny fandy filmu, hudby a her. Odpovidame ve volnem case na dotazy ktere si to primo vyzaduji. Protoze se vetsinou jedna o dotazy na to, ci vyjde to ci ono, nemusi byt vse 100%. Distributori sami vam na tyto dotazy nedokazaji s maximalni jistotu odpovedet.. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
15.08.2006 19:09:24 | Fail |
Brigada Nevite jestli bude brigada unas na dvd?? | |
U nás na DVD nevyšel. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
15.08.2006 16:18:54 | jan |
Bitva na Neretvě Prosbičku mám,ahojte.nevlastníte někdo tento film?byl bych moc vděčen.Díky | |
U nás na DVD nevyšel. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
14.08.2006 08:51:43 | Jaroslav |
Vinnetou K dotazu z 13.8. : VINNETOU - celá série 16 filmů podle Karla Maye vyjde na podzim na DVD v 6 boxech. | |
13.08.2006 23:51:58 | VASEK |
Dotaz Mel bych dotaz na vas.Marne schanim zpevaka ktery se jmenuje Jon Secada na dvd klipy z roku 1992.Prosim je mozne nejak to dvd sehnat?Vídel jsem to na MTV je to asi 10 let.Predem dekuji. | |
13.08.2006 22:38:43 | |
PREDATOR 1 Níže uvedená informace o Predatorovi 1. bez CZ lokalizace není přesná, 20.8.2006 vydává Bonton tento film s CZ dabingem | |
13.08.2006 22:12:25 | děda |
tituly Angeliky na DVD. Sháním všechny tituly Angeliky na DVD. děkuji, důchodce. | |
13.08.2006 21:05:25 | Sanny |
Vinnetou Měla bych dotaz,jestli v dohledné době nevýjde reedice filmů Vinnetou na DVD ? Chtěla bych si to koupit, ale nemůžu. | |
12.08.2006 19:38:46 | Marek |
Se7en Chtěl bych se zeptat zda tento kultovní film již výjde v ČR, je to neskutečné, že je pořád jen na VHS! | |
11.08.2006 13:11:24 | David |
Poděkování Chtěl bych poděkovat za Váš skvělý servis. Dále jsem se chtěl zeptat, jestli se nabízí možnost dalšího prodeje po vyprodání titulu? | |
Děkujeme. Bohužel u film§, kde byla již skončena distribuce, záleží jen a jen na distributorovi, jestli znovu zakoupí práva. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
09.08.2006 13:37:01 | Worissek |
Alien Bude jeste Alien Quadrilogy 9 DVD Box ? | |
Bohužel ne, skončena distribuce. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
07.08.2006 18:10:01 | Muco |
Pochvala Dobry den. Chcel by som Vas pochvalit a zaroven sa podakovat za nadstandardny pristup, ktoreho sa mi ako Vasmu zakaznikovi dostava od Vasho klienskeho centra. Len tak dalej;-). Prajem vela zdaru a skopojnych zakaznikov | |
Děkujeme, věříme že buete spokojen s námi i nadále. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
07.08.2006 14:39:45 | R.K. |
Vodní svět Bude někdy v prodeji na DVD film Vodní svět s K. Costnerem? | |
07.08.2006 10:56:57 | Jenda |
Policajt nebo rošťák Dobrý den, u predobjednavky je napsano ze lze objednat pouze samostatne. Tohle dvd distribuje jina firma nez vy? Nechapu proc si nemuzu udelat objednavku z vice kusu. Dekuji za vysvetleni. | |
Protože se jedná o speciální předobjednávku, která má uvedené podmínky. Standardní objednávku můžete učinit zvlášť na kolik ks chcete. Dagmar Drábová, DVDedice | |
06.08.2006 21:02:16 | venca |
Karate Tiger Dobrý den, bude na DVD Karate Tiger 1-6 předem moc děkuji. | |
Na DVD u nás nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
06.08.2006 18:53:55 | Robert |
Policajt nebo rošťák Dobrý den, bude na DVD Policajt nebo rošťák cz dabing známý z tv (Moravec jako Belmondo) nebo se jedná o nový český dabing? | |
DVD ještě nevyšlo, takže nevíme. Zřejmě bude původní dabing. Dagmar Drábová, DVDedice | |
06.08.2006 13:17:16 | radek |
český film sháním film "Zabil jsem Einsteina, pánové" | |
Tento film jeste na DVD nevysel! Dagmar Drabova, DVDedice | |
05.08.2006 23:38:07 | honzik |
King Kong Dobry den,nevite,zda se nechysta nejaka dvoudiskova edice Jacksnova KING KONGA? Dekuju za odpoved. | |
King Konga nabizime v 3-diskove specialni edici. Muzete si ji objednat za 995 Kc. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
05.08.2006 23:34:46 | petr |
Slunce,seno,erotika dobry den,chysta se na dvd i zaver trilogie,treba za specialni cenu?;-) | |
Slunce, seno a erotika na DVD nevyjde, v nasi nabidce vsak lze zakoupit 3.dil na VHS. Dagmar Drabova, DVDedice | |
04.08.2006 23:56:44 | |
film Persuasion Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli vyšel a pod jakým názvem v ČR film na DVD s anglickým názvem Persuasion podle románu Anna Ellitotová od Jane Austenové. Film byl natočen v roce 1995 režisérem Rogerem Michellem. Děkuji za odpověď. | |
Nevysel a bohuzel se ani nechysta. S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice | |
04.08.2006 22:52:16 | Jarda |
Sedm statečných Dal by se tento film ještě někde sehnat? | |
Ukoncena distribuce, jiz se neprodava (tak jak je uvedeno na nasich strankach). S pozdravem Dagmar Drabova, DVDedice |
Předchozí strana | 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 36 |
Další strana |
DVDedice za 49,- Kč

Bratrstvo: Mladí démoni
49,- Kč
DVD novinky

Já, Frankenstein (3D+2D)
499,- Kč
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
- BLU-RAY: KRABAT čarodějův učeň
- BLU-RAY: Dobrovolná oběť kanibala
- BLU-RAY: EVIL zlo mezi námi
- DVD: Legie mrtvých
- DVD: Zátoka pirátů
- JINE: VÁNOČNÍ AKCE: ke každé objednávce až 10 DVD ZDARMA!!! (za každých 500 Kč 1 film na dvd zdarma)
- BLU-RAY: Zabijáci z Westbricku
- DVD: Cesta do hlubin země Prométhea
- DVD: Vlkodlak
- DVD: Piráti ostrova pokladů
- DVD: Mumie
- DVD: Šmoulové 1
- KNIHY: SEAL Team Six - Vzpomínky elitního odstřelovače Navy SEAL
- DVD: Síň slávy: Televarieté (Jiřina Bohdalová a Vladimír Dvořák)
- JINE: sleva za FILMOVÝ MEGAPACK 20 FILMŮ
- DVD: Šílená spolubydlící
- DVD: Vražedná přítažlivost
- DVD: Zlaté Silvestry Vladimíra Menšíka & To nejlepší z televizních Silvestrů
- DVD: Monstrum z bažin
- DVD: Twilight sága kolekce DVD
- BLU-RAY: Pán prstenů: Návrat krále (rozšířená edice)
- DVD: Vyděrač
- DVD: Tak trochu jiná love story
- DVD: Rebelové a hrdinové 2
- DVD: Masakr na střední škole
- DVD: Hříšní lidé města pražského
- DVD: Babička
- DVD: Dealer
- DVD: Twilight sága: Zatmění
- DVD: Četnické humoresky III
- DVD: Krkonošské pohádky (4DVD)
- DVD: Terry Pratchett: Otec prasátek (DVD 2)
- DVD: Slečna Emma 2
- DVD: Garfield Show - 10. DVD
- DVD: Robocop (2014)
- KNIHY: Láska s. r. o. Prima rande
- DVD: Rozpaky kuchaře Svatopluka
- DVD: Terry Pratchett: Barva kouzel (DVD1)
- DVD: Miroslav Zikmund a Jiří Hanzelka v Japonsku 1963
- DVD: Ranč u Zelené sedmy 1-2
- DVD: Terry Pratchett: Barva kouzel (DVD2)
- DVD: 1066: Historie psaná krví
- DVD: Vlak dětství a naděje
- DVD: Dobyvatelé rudé planety
- DVD: Ranč u Zelené esdmy 3-4
- DVD: Revival
- DVD: Lidé, kteří změnili dějiny: Útěk Ludvíka XVI. + Vražda Jindřich IV. + Madam de Pompadour: Králova mi
- DVD: Špačkovi v síti času
- DVD: Krásno
- DVD: Ranč u Zelené sedmy 7