NOVINKY
KLUB DVDedice
Bezplatné klubové členství
- slevy pro registrované
- soutěľe, dárky a DVD
- pravidelné informace o novinkách a speciálních nabídkách
více informací »
DVD NOVINKY
Diskuze
Předchozí strana | 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 36 |
Další strana |
21.06.2006 08:58:49 | Miloš |
Dotaz Dobrý den chtěl bych se zeptat, jestli někdy nevyjdou na DVD s českým dabingem: Číslo 5 žije 1,2, Kačer Howard, Gremlins 1,2 , Robocop 1-3. Děkuji předem za odpověď. | |
Bohužel žádný z vámi uvedených filmů se na DVD v nejbližší době u nás se nechystá. V prodeji je pouze Číslo 5 žije 2 anglicky+cz titulky. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice | |
20.06.2006 21:25:16 | Monika |
Různé Chtěla bych se zeptat jestli se nechystá vydání alespoň některý z následujících titulů. Ze seriálů: Neviditelný (The Invisible man), Lovci netvorů (Special Unit 2), Pan a Paní Smithovi (Mr. & Mrs. Smith), Válka špionů (Spy Game). A z filmů: Romy a Michelle (Romy and Michele's High School Reunion) nebo Učební křivka (The Learning Curve). Děkuji předem za odpověď... | |
Bohužel žádný se nechystá. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice | |
19.06.2006 21:14:44 | Marek Jelínek |
Hellraiser Dobrý den, rad bych se zeptal,jestly v naší distribuci vyjdou filmy hellraiser 1-3.Děkuji. | |
19.06.2006 16:29:06 | Alena |
Upřesnění Šimon a Matouš + Šimon a Matouš jedou na Riviéru nejsou filmy Spencera a Hilla ale jejich italští napodobitelé!!Jinak to jsou také bezva filmy. | |
19.06.2006 11:56:43 | Miloš |
Další filmy s Hillem a Spencerem. Dobrý den, nevíte jestli se neplánuje vydání filmů: Aladdinova lampa, Superpolda, Bomber, Dva Výtečníci, Dva machři, Dva Misionáři. Předem děkuji za odpověď. | |
Další filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem budou vycházet v průběhu roku, cca vždy 1 - 2 měsíčně. Tituly však předem nejsou známy. Pokud ano, naleznete je v naší nabídce jako předobjednávku. S pozdravem Dagmar DRÁBOVÁ, DVDedice | |
18.06.2006 10:04:28 | Míla |
Podivné dědictví Dobrý den, nevíte, jestli se chystá na DVD tento výborný film s T.Hillem? | |
Další filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem budou vycházet v průběhu roku, cca vždy 1 - 2 měsíčně. Tituly však předem nejsou známy. Pokud ano, naleznete je v naší nabídce jako předobjednávku. S pozdravem Dagmar DRÁBOVÁ, DVDedice | |
17.06.2006 16:33:03 | Jirka |
Šimon a Matouš Rád bych se zeptal kde se dá sehnat DVD s titulem Šimon a Matouš,Šimon a Matouš jedou na Riviéru samozdřejmě s českým dabingem.Děkuji | |
15.06.2006 15:49:06 | Stue |
Lundgren Chci moc podekovat za vas nove pridany film Lovec Bourek hned kupuji.Chci se jen zeptat zda se tu casem obevi i filmy Mstitel,Rudy Skorpion,Sved,Strelec,nebo Skryta Agenda a nebo zda se alespon neco pripravuje predem moc dekuji za odpoved | |
V průběhu roku 2006, přesnější termín zatím není znám. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice | |
13.06.2006 19:50:09 | kučis |
Belmondo Chci se zeptat, pokud tato možnost bude, kdy asi půjde na vašichstránkách objednat dvd s Jeanem Paulem Belmondem Policajt nebo rošťák? | |
V průběhu roku 2006, přesnější termín zatím není znám. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice | |
13.06.2006 17:04:56 | Alena |
připomínka Píšete že necháváte všechny filmy, i ty vyprodané, v nabídce aby byl přehled , které filmy již nejsou na trhu .Myslím , že by v současné situaci(odchody vydavatelství),kdy je u mnoha filmů ukončená distribuce, bylo dobré udělat na takové filmy speciální rubriku ,kde by byly všechny nedostupné tituly . | |
Děkujeme za váš podnět. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice | |
13.06.2006 13:47:24 | Jirka |
Alien vs. Predátor - 1 x 2 disc verze??? Prosím, chtěl bych se zeptat, zda v nabídce tohoto titulu je 1 nebo 2 disc edice. Při vyhlednání titutu je cena 399,- Kč, v závorce je 2-disc edice, ale na obrázku je jen 1 - disc edice a podle množšství bonusu mi to moc nesedí. Děkuji za upřesnění. | |
Máme pouze to co je v naší nabídce. Tedy 1 disk verze. S pozdravem Dagmar DRABOVA, DVDedice | |
13.06.2006 08:08:51 | MAFIA |
Mission Impossible (S.E., 2 DVD) Jsou u této verze cz titulky?Nebo pouze cz 2.1 zvuk jako u prvního vydání.Děkuji za odpověd. | |
Vše najdete vždy v detailu filmu. S pozdravem Dagmar DRABOVA, DVDedice | |
12.06.2006 14:54:15 | Martin |
Já, mé druhé já a Irena (český dabing) Film "Já, mé druhé já a Irena" máte uvedený bez dabingu, vím, že nedávno vyšla i dabovaná verze (a už se běžně prodává). Už ji taky máte? Případně kdy bude? | |
10.06.2006 23:46:44 | petr |
BEZHLAVÝ JEZDEC Prosím, kdo máte tento film, ozvěte se mi. děkuji | |
10.06.2006 17:32:10 | Anička |
Hlava Rodiny Chtěla jsem se zeptat,zda vyjde na DVD Hlava Rodiny a Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček? | |
Zatím nevíme, že by měl být v české distribuci. S pozdravem Dagmar DRABOVA, DVDedice | |
10.06.2006 15:38:04 | Miršule |
Pojišťovna štěstí Chtěla jsem se zeptat jestli tento seriál nevýjde na na DVD. | |
Tento seriál na DVD nevyšel. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice | |
10.06.2006 15:02:54 | Krokus |
NÁVRAT RŮŽOVÉHO PANTERA. Dobrý den. Chi se zeptat, zde se už konečně někdo z distributorů rozhodl pro distribuci tohoto, z mého pohledu nejlepšího, dílu série Růžových panterů (samozřejmě s původním dabingem). Taky nechápu, proč Intersonic zrušil již naplánované vydání filmů s Pierrem Richardem: "Hořčice mi stoupá do nosu", a podle mě nejlepšího filmu P. Richarda "Jsem nesmělý, ale léčím se". Dále bych se chtěl zeptat na distribuci skvělých filmů Karla Zemana (Cesta do pravěku, Na kometě ...). Že tyto filmy vydal někdo v Japonsku i s českým zvukem vím, tak se chci zeptat, zda je někdo nedoveze i k nám, kde vznikly. Díky za odpověď. | |
09.06.2006 19:51:21 | Jiří |
Periskop nahoru dolů Chtěl jsem se zeptat zdali neuvažuje te o vidání komedie na dvd Periskop nahoru dolu | |
Bohužel tato komedie na DVD u nás nevyšla a zatím ji neplánuje žádný z distributorů. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
07.06.2006 18:50:57 | milan |
Andromeda chtel bach se zeptat zda vyjde serial andromeda | |
Zatím bohužel ne. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
07.06.2006 14:18:43 | Ladislav |
polské filmy Zajímalo by mne jestli jsou nebo budou na trhu DVD Polských filmů, jako např. sexmise, King size,Vabank, De javu, Zkouška pilota Pirxe s českým dabigem , nebo alespoň s cz. titulky | |
SEXMISE již byla zařazena do novinek, můžete si ji koupit na DVD s cz dabingem za 399 Kč. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
06.06.2006 17:16:43 | Sanny |
ALIAS je na DVD, ale bez CZ podpory Lenko, mohla bych ti odpovědět takhle, mám informace od konkurenčního internetového e-shopu,který také prodává seriály na DVD a ten mi řekl,že ani v zahraničí (Německo,Polsko) nevyšel seriál ALIAS s CZ titulkama, na internetu se dá koupit ALIAS, zatím bez CZ podpory, ale mohla by alespoň DVD Edice dovážet tento titul například z Velké Británie, ale prodávat za vyšší cenu cca 1999,- Kč nebo 2999,- Kč. Zatím nemám žádné informace,že by u nás v ČR vydal nějaký distributor ALIAS s CZ titulky. Co o tom ví DVD EDICE ? Má nějaké jiné a korektnější informace? | |
Seriál na DVD Alias u nás nevyšel, zprostředkování zahraničních titulů zatím neplánujeme. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
05.06.2006 23:44:26 | Lenka |
Alias Dobry den, mate prosim dvd Alias? | |
Seriál na DVD Alias u nás nevyšel, zprostředkování zahraničních titulů zatím neplánujeme. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
05.06.2006 18:08:08 | Sanny |
Další díly Harryho Pottera Nevím jak to bude s dalšími díly harryho pottera,jelikož Warner odchází z ČR na přelomu letních prázdnich,navíc další díl Harryho Pottera musí napřed proběhnout v kinech a pak jít na DVD,a časový rozdíl kdy je promítán v kinech a distribuován na DVD je cca 6 měsíců. Jinak jsou dvě možnosti, buď distribuci Harryho Pottera převezme s větší pravděpodobností jiný distributor,nebo při nehorším skončí distribuce v ČR. | |
05.06.2006 17:54:03 | Eliška |
Dobrý den,prosím Vás víte kdy by mohl vyjít další díl Harryho Pottra na dvd nebo vhs????Děkuji | |
05.06.2006 16:23:31 | majs |
Sklad - zboží Prosím,jaký je rozdíl mezi ....zboží je skladem x externí sklad. | |
SKLAD = nas sklad (expedujeme do 24 hodin), EXTERNI SKLAD = centralni sklad nebo sklad distributoru (expedujeme bezne od 5ti dnu), tak jak je uvedeno na nasich www strankach. S pozdravem R.Slavinsky, DVDedice | |
05.06.2006 14:16:31 | Honza |
Alien vs. Predátor + SAW 1+2 Ctěl bych se zeptat, zda ještě bude Alien vs. Predator ve 2 disk edici a zda vychází u Vás SAW 1+2 v kolekci? Děkuji. | |
Vše je v prodeji samostaně. S pozdravem R.Slavinsky, DVDedice | |
03.06.2006 02:53:30 | Eros |
Bláznivé strely 1,2,3 Budou tyto filmy vydané na dvd v českém dabingu? Budou alespon delaný jako sberatelska trilogie? | |
Na DVD s českým dabingem u nás Bláznivá střela-triologie bohužel nevyšla, ani ve speciální sběratelské kolekci. V současné době je navíc u těchto titulů ukončena distribuce. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
03.06.2006 00:10:42 | Jíra |
dotaz -Le Mans existuje verze filmu Le Mans s titulky nebo alespoň dabingem -je v plánu?Dá se sehnat film Operace corned beef s J.Renem? díky za odpověď. | |
Již není v prodeji - ukončena distribuce, další verze se nepřipravují. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
02.06.2006 21:21:37 | Roman |
Vražda na večeři Chtěl jsem se zeptat zda-li vyjde s českým dabingem výborná komedie s Peterem Sellersem Vražda na večeři | |
Vražda na večeři je v prodeji a u nás lze zakoupit za 399 Kč na DVD. S cz dabingem titul nevyšel a pravděpodobně nová verze nebude. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
02.06.2006 11:16:15 | kuba |
SMALLVILLE MOHLI BYSTE MI PROSIMVAS NEJAK SEHNAT CELOU RADU SMALLVILLE DEKUJI KUBA | |
Seriál Smallville - Mladý superman na DVD je momentálně v prodeji 1. a 3. série. Další bohužel v ČR již nevyjdou. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
01.06.2006 15:28:33 | Sanny |
Americké filmy s Gregory Itzin Chtěla bych se zeptat,jestli v budoucnu rozšíříte nabídku dvd filmů s americkým hercem Gregory Itzinem (který brilantně hrál amerického prezidenta Logana v americkém seriálu 24 hodin_V.řada)? | |
V současné chvíli není aktuálně v prodeji v ČR žádný film na DVD s tímto hercem. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice | |
31.05.2006 17:17:41 | Jiří |
JESTLI SE ROZLOBÍME, BUDEME ZLÍ Dobrý den mohli byste mi zdělit, ko dabuje tento film ve vaší distribuci? Předem děkuji | |
31.05.2006 08:11:51 | Lenka |
Discopříběh 2 Chtěla bych se zeptat zda bude také v distribuci film Discopříběh 2 a Kamarád do deště Příběh z Brooklynu | |
V červnu vychází pouze první díl Discopříběh. Druhý zatím nebude. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
30.05.2006 14:02:12 | beda |
Nové komplety? Chtěl bych se zeptat, jaké komplety se nyní připravují ve výhledů....Děkuju. | |
Bohužel mareketingové akce se plánují s malým předstihem a aktuálně reagují na poptávku a nabídku vhodných produktů a titulů pro naše zákazníky. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
29.05.2006 11:50:55 | Sanny |
Otčím nebo-li StepFather,horory Poltergeist Dobrý den,měla bych dotaz,jestli náhodou nevýjde v brzké době na DVD filmy s Terry O'Quinnem Otčím nebo-li StepFather a také horory Poltergeist ? | |
V ČR se tento titul/y zatím na DVD nechystají. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
29.05.2006 08:40:37 | pavlik |
Noční můra v Elm Street Dobrý den, nikde jsem v distribuci nenarazil na tuto horrorovou serii, ale vím, že v zaharničí vyšel celý komplet. Nechystá se něco u nás? Děkuji za odpověď. | |
Dobrý den, jak jsme již psali, v ČR se tento titul/y zatím nechystají. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
29.05.2006 08:39:25 | pavlik |
Trilogie Terminátor Dobrý den, rád bych se zeptal, zda se nechystá nějaká akce na trilogii Terminátor? (-: Děkuji. | |
Triologie TERMINATOR je v akci. 5 DVD kolekce za zvyhodnenou cenu 995 Kč. Samostatně by vás komplet vyšel na cca 1500 Kč. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
28.05.2006 23:52:30 | Leontinka |
Vyhlidka na smrt Zdravim vsechny rada bych se zeptala zda do budoucna vyjde skvela bondovka Vyhlidka na smrt kde si svou prvni roli zahral i oblibeny drsnak Lundgren predem dekuji za odpoved | |
Zatím nevíme, že by měl někdo práva. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
28.05.2006 14:33:22 | Lucik |
Kamuflaz Zdravim chtela bych se zeptat zda vyjde na dvd film Kamuflaz z D.Lundgrenem.Predem moc dekuji. | |
V ČR zatím ne. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
26.05.2006 14:55:21 | Sanny |
Jsem nesmělý,ale léčíme se - Hořčice mi stoupá do nosu Nevíte,kdy přibližně výjde od InterSonicu filmy s Pierrem Richardem jako JSEM NESMĚLÝ,ALE LÉČÍM SE anebo HOŘČICE MI STOUPÁ DO NOSU ? | |
Již jsme psali, že tyto tituly byly vyřazeny z edičního plánu Intersonicu a v ČR zatím bohužel nevyjdou. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
26.05.2006 12:48:29 | jirkac |
MIDWAY Zdravím, mám dotaz. Nechystá se dohledné době na DVD uvedení filmů jako např. MIDWAY, POTOPTE BISMARKA, BITVA NA NERETVĚ aj. Předem dík za odpověď J.Č. | |
V ČR letos nevyjde. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
25.05.2006 18:41:01 | Jana Chudobová |
Noc předtím - The night before Vyjde někdy tento skvělý film s Keanu Reevesem taky u nás na DVD? Dále mne zajímají Vesmírná tělesa, neboli Spaceballs. Díky předem za odpověď. J. Ch. | |
U nás nevyšel. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
25.05.2006 14:17:59 | Mys |
Gia Už delší dobu scháním filn Gia s Angelinou Jolie. Nevíte jestli je ještě k sehnání? Je jedno jestli to je DVD nebo VHS. | |
V současnosti není v distribuci. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
25.05.2006 12:25:35 | Štěpka Novotná |
Fantagiro Chtěla bych se zeptat,ráda bych chtěla vidět princeznu Fantagiro. Jestli jí natočíte já si ji ráda koupím a kde bych jí dyžtak mohla zakoupit? | |
V Česku není v distribuci. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
24.05.2006 15:27:33 | Petra |
Slunce, seno, erotika Chtela bych se zeptat, kdy vyjde film na DVD Slunce, seno, erotika. Diky za odpoved. | |
Tento film se na DVD bohužel zatím nechystá. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
24.05.2006 13:17:18 | Lenka |
Dotaz Nevíte, zda u nás nevyšla na DVD nebo případně na VHS rodinná - Sága rodu Forsytů"? | |
Zatím ne. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
22.05.2006 17:24:01 | Míla |
Vyjdou někdy další filmy s Funésem? Třeba Na stromě, Senzační prázdniny.... | |
22.05.2006 13:56:18 | Petr Michalička |
Šerif a mimozemšťan Dobrý den, neuvažujete o vydání filmů Šerif a mimozemšťan 1+2 s Budem Spencerem? Děkuji za odpověď. | |
Pravděpodobně v průběhu letošního nebo příštího roku. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
22.05.2006 07:55:08 | jaroslava |
dotaz chci se optat,zda u nás vyjde film howard the duck/kačer howard/na dvd a s českým dabingem,děkuji | |
Zkuste zahraniční e-shopy, u nás pravděpodobně nevyjde. Děkujeme. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice | |
20.05.2006 16:09:22 | Sanny |
Tři muži a nemluvně,Policejní akademie,Beethoven Dobrý den,měla bych dotaz,zda-li v dohledné době nevyjdou v dabované CZ verzi filmy jako francouzská komedie Tři muži a nemluvně,Policejní akademie či série o Beethovenovi ? Hlavně mne zajímá jestli vůbec výjde francouzská verze Tři muži a nemluvně, mne se totiž ta americká verze nelíbí,a taky se chci zeptat,jestli neplánujete nějaké bombastické slevy od firmy Warner Home Video až 80 % slevy ? | |
Reedice se nechystají. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice |
Předchozí strana | 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 36 |
Další strana |
DVDedice za 49,- Kč

Bratrstvo: Mladí démoni
49,- Kč
DVD novinky

Já, Frankenstein (3D+2D)
499,- Kč
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
- BLU-RAY: KRABAT čarodějův učeň
- BLU-RAY: Dobrovolná oběť kanibala
- BLU-RAY: EVIL zlo mezi námi
- DVD: Legie mrtvých
- DVD: Zátoka pirátů
- JINE: VÁNOČNÍ AKCE: ke každé objednávce až 10 DVD ZDARMA!!! (za každých 500 Kč 1 film na dvd zdarma)
- BLU-RAY: Zabijáci z Westbricku
- DVD: Cesta do hlubin země Prométhea
- DVD: Vlkodlak
- DVD: Piráti ostrova pokladů
- DVD: Mumie
- DVD: Šmoulové 1
- KNIHY: SEAL Team Six - Vzpomínky elitního odstřelovače Navy SEAL
- DVD: Síň slávy: Televarieté (Jiřina Bohdalová a Vladimír Dvořák)
- JINE: sleva za FILMOVÝ MEGAPACK 20 FILMŮ
- DVD: Šílená spolubydlící
- DVD: Vražedná přítažlivost
- DVD: Zlaté Silvestry Vladimíra Menšíka & To nejlepší z televizních Silvestrů
- DVD: Monstrum z bažin
- DVD: Twilight sága kolekce DVD
- BLU-RAY: Pán prstenů: Návrat krále (rozšířená edice)
- DVD: Vyděrač
- DVD: Tak trochu jiná love story
- DVD: Rebelové a hrdinové 2
- DVD: Masakr na střední škole
- DVD: Hříšní lidé města pražského
- DVD: Babička
- DVD: Dealer
- DVD: Twilight sága: Zatmění
- DVD: Četnické humoresky III
- DVD: Krkonošské pohádky (4DVD)
- DVD: Terry Pratchett: Otec prasátek (DVD 2)
- DVD: Slečna Emma 2
- DVD: Garfield Show - 10. DVD
- DVD: Robocop (2014)
- KNIHY: Láska s. r. o. Prima rande
- DVD: Rozpaky kuchaře Svatopluka
- DVD: Terry Pratchett: Barva kouzel (DVD1)
- DVD: Miroslav Zikmund a Jiří Hanzelka v Japonsku 1963
- DVD: Ranč u Zelené sedmy 1-2
- DVD: Terry Pratchett: Barva kouzel (DVD2)
- DVD: 1066: Historie psaná krví
- DVD: Vlak dětství a naděje
- DVD: Dobyvatelé rudé planety
- DVD: Ranč u Zelené esdmy 3-4
- DVD: Revival
- DVD: Lidé, kteří změnili dějiny: Útěk Ludvíka XVI. + Vražda Jindřich IV. + Madam de Pompadour: Králova mi
- DVD: Špačkovi v síti času
- DVD: Krásno
- DVD: Ranč u Zelené sedmy 7