NOVINKY
KLUB DVDedice
Bezplatné klubové členství
- slevy pro registrované
- soutěľe, dárky a DVD
- pravidelné informace o novinkách a speciálních nabídkách
více informací »
DVD NOVINKY
Diskuze
Předchozí strana | 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 36 |
Další strana |
04.08.2006 14:38:33 | |
Belmondo dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde se dá sehnat celá série filmů s Belmondem na dvd? díky za info | |
U nás na podzim tohoto roku. Připravujeme kolekci 3-5 nejznamejsich DVD S J.P.Belmondem premierove na DVD. S pozdravem Dagmar DRABOVA, DVDedice | |
04.08.2006 09:11:57 | Jiří Malý |
Kult hákového kříže Netušíte, zda se chystá k distribuci na DVD film Kult hákového kříže??? Díky za info | |
Na DVD u nás nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
03.08.2006 22:35:59 | Sanny |
Starman Chtěla jsem se zeptat,jestli se nepřipravuje nějaká reedice filmu Starman včetně jejího českého dabingu ? Je smutné,že český dabing patří v Evropě na nejlepší špičce,ale na DVD se toho nějak nedostává.Drtivá většina filmů je v originále stejně jako Zelená Míle. Zatímco okolní státy nám závidí kvalitní český dabing,my musíme hltat originál Angličtinu. Je mi z toho smutno. | |
Nepřipravuje se v dohledné době žádná re-edice. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
03.08.2006 18:20:49 | Zdeněk |
Zelená míle(odpověď) Patřim k těm ktěří mají 95% všech dvd originálních asi 45 jich mám.Sem ochotný dát maximálně 600 ale za víc??.....Třeba mě fascinují ceny českých filmů jako Homolkovi,Jáchymě hoď.. a podobné dyť se ceny běžně pohybují od 400 do 550 a to je za český film ,který můžou mít všichni nahraný na kazetě a tohle ve zlodějina.Třeba jak se tady nabízí Slunce seno za 99kč to je bomba ale takhle by měli stát všechny a furt a né v akci a pak by se po těch dvd jen prášilo a lidi by si to nemuseli kopírovat.Ať se zamyslí páni distributoři nad tim sami a možná ,že jim to po čase do těch jejich malejch mozečků vleze a trkne je to....Kupříkladu zelená míle se ještě dá sehnat po netu ale za 800kč a bez dabingu nejsem blázen přece...Je to vše jen v cenách.... | |
Možná vás trochu potěšíme, že v akci máme nyní cca 100 českých filmů v kategorii 99 - 299 Kč http://www.dvdedice.cz/dvd-filmy/akce-a-slevy/?search=P_české S pozdravem Jiří Chvojka, DVDedice | |
03.08.2006 15:26:41 | Sanny |
Zelená Míle(reakce) Zdeňku, styděť se klidně můžeš za tento stát,ale řeknu ti,že jaký národ takový stát.Dokud budeme mít u moci soudruhy a bývalé agenty STB,tak se nic nezmění.Jinak máš pravdu,je to ostuda takový skvělý film si zaslouží reedici,rovněž marně již rok čekám na vydání seriálu 24 hodin a seriálu Smallville. Ale Maďarsko srovnatelný s ČR tento seriál dávno prodává.Ale důvod je někde jinde a to ve vysoké míře pirátství.Proto odešla z ČR firma Warner.Pokud si lidé budou pálit filmy a šířit to po internetu tak se taky může brzy stát,že žádné DVD již v Česku nebude nabízeno. | |
02.08.2006 23:57:39 | Zdeněk |
Zelená míle Je naprosto smutné,že tak skvělý a mistrovský film jako je Zelená míle má ukončenou distribuci a na dvd není ani český dabing...Nedávno dávala film Tv nova a byl jsem tim naprosto unešen.Koukal jsem,že film Philadelphia rovněž s Tomem Hanskem vyšel znova a s dabingem...Bylo by vážně dobré aby tento film vyšelv reedici.Jinak se stydim za tento stát kde se nic pořádného nedá sehnat...a radši si zajedu pro to do Německa.... | |
02.08.2006 00:21:18 | P.Položany |
Spaceballs Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli vyjde film Spaceballs - Vesmírná tělesa - Války hvězd naruby. A jestli s CZ dabingem, nebo jen s cz tit. děkuji. | |
Na DVD u nás tento film nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
31.07.2006 17:47:29 | Sanny |
Seriál Brigáda Chtěla bych se zeptat,zda-li máte nějaké informace o tom,že by se vydal ruský seriál Brigáda na DVD a byl by u nás nabízen ? | |
U nás na DVD nevyšel. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
31.07.2006 17:37:31 | F.Horák |
sountrack Šifra mistra Leonarda Dobrý den, po první objednávce jsem s vašimi službami spokojený.U výše zmíněného sountracku mě však zklamala absence poslední(a podle mě nejlepší) skladby z filmu, která hraje až při závěrečných titulcích.To vám samozřejmě nevyčítám, jen prosím, jestli nemáte možnost zjistit jak se zmíněná skladba jmenuje popř. kdo je autorem.Moc děkuji, máte mou přízeň. | |
31.07.2006 12:38:33 | honza |
PREDATOR 1 dobry den chci se zeptat jak je to s timhle filmem dozvedel jsem se ze se chysta cz dabing k tomuto titulu. dekuji za odpoved | |
V nabídce je pouze 2diskova speciální edice s cz tituly. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
31.07.2006 11:36:21 | Pavel Vokál |
nevite jestli budete mit taky film paco | |
31.07.2006 11:22:42 | Pavel Vokál |
Ahoj chtel bych se zeptat jestli taky budete mit v nabitce Superman movie všechny 4 dily diky moc | |
30.07.2006 21:21:45 | Dejví |
Invaze Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli u nás taky vyjde seriál Invaze na dvd. Moc díky za info. | |
U nás na DVD se bohužel tento seriál nechystá. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
30.07.2006 18:23:13 | Ing. Králík |
Také bych chtěl filmy s Jerry Cottonem a Místo činu se Schimanskim. | |
30.07.2006 18:18:59 | Ing. Králík |
Dobrý den. K filmům Šimon a MAtouš se tady pořád nikdo jednoznačně nevyjádřil. Je tam sice zmínka do konce roku, ale v kontextu vzato není jasné jestli nejde o omyl a odpověď se netýká Spencera s Hillem. | |
29.07.2006 19:25:08 | jarda |
Senzační prázdniny ahoj lidi. Chtěl bych film senzační prázdniny s Lui de Funesem. jak na to | |
28.07.2006 22:11:24 | Marek Kalinec |
Prijela k nam pout rád bych si obědnal film - Přijela k nám pout.Dekuji | |
DVD Prijela k nam pout lze zakoupit zdarma spolu s filmem Discopribeh za 249 Kc. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
28.07.2006 18:06:51 | Sanny |
The 4400 - season 2 Mám dotaz,jestli ještě v tomto roce výjde druhá řada seriálu 4400 ? Děkuji. | |
Bohužel nevíme, zatím není v edičním plánu. Zakoupit si muzete u nas 4400-1.serii za 549 Kc, 2 DVD v exkluzivnim baleni. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
28.07.2006 11:32:36 | jirka |
film wusa dotazuji se, zda se chystá do distribuce film s p.newmanem z roku 1970 s názvem stanice wusa, nebo jen wusa. děkuji za informaci. | |
Na DVD u nás nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
27.07.2006 14:24:49 | Radka Mulerova |
DAREK Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli opravdu dostanu dárek CD LOVE SONGS i když si objednám jen 1 dvd za 99 Kč? Děkuji za vaši odpověď a přeji pěkné léto.. Radka Mulerova | |
Ano, akce zni "s kazdou objednavkou po cele leto ziskate darek CD LOVE SONGS", takze i pokud si objednate jen 1 DVD z nejlevnejsi cenove kategorie. A PROTOZE JSTE PRISPELA DO NASI DISKUZE ZPRAVOU S PORADOVYM CISLEM 500, ROZHODLI JSME SE VAM TAKE ZASLAT ZDARMA SLUNCE, SENO, JAHODY A SLUNCE, SENO A PAR FACEK NA DVD JAKO POZORNOST OD NAS. Verime, ze vas potesime, a zaroven dekujeme za vsechny dosavadni prispevky. Vazena pani Mulerova, prosime, kontaktujte nasi infolinku pro dohodnuti doruceni darku, dekujeme. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
27.07.2006 14:23:25 | paja |
neodpovidaji ... ???? hm nechte je, asi maj taky dovoleny ne? ja nevim ze nekteri umi jen buzerovat jiny lidi :o( | |
27.07.2006 12:15:30 | Vladimír Kučera |
Vlasy Prosím o sdělení zda máte muzikál Vlasy | |
27.07.2006 11:03:36 | Jaroslav |
l. de Funes K posl. dotazu: Nikdo na nic neodpovídá, už to bylo napsáno několikrát, že oba filmy s L. de Funesem vyjdou do konce r. 2006. Stejně tak další dotaz s J.P. Belmondem. | |
27.07.2006 08:54:16 | Miloš |
Dotaz V poslední době tu nikdo na nic neodpovídá. Polepšete se!!! Chtěl bych se zeptat, jestli budou vycházet další filmy na DVD s Funésem. Ještě třeba nevyšlo: Senzační prázdniny, Na stromě, Jo...atd. Děkuji | |
Omlouvám se, ale máme tu dovolené a ostatní kolegové prioritně vyřizují vaše objednávky. Na vas doatz jsme jiz odpovidali. Dalsi filmy s Belmondem a L.De funesem se v nasi nabidce setkate v prubehu roku 2006 i 2007. Jiz nyni si muzete predobjednat POLICAJT NEBO ROSTAK na DVD za 149 Kc, ktery vychazi zari/rijen 2006. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
27.07.2006 08:20:17 | adam |
andromeda máte v úmyslu vidat seriál andromeda na dvd v češtině a pokud ano tak kdy protože přes oficiální sránky seriálu se koupit dá | |
Na DVD u nás tento seriál nevyšel a nepřipravuje se v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
26.07.2006 18:23:39 | eva |
Belmondo Ráda bych se připojila k dotazu ohledně filmů s J.P.Belmondem,je to jeden z našich nejoblíbenějších herců a u nás na dvd vůbec nevychází. Je možné, že se v dohledné době něco objeví? Děkuji. | |
26.07.2006 10:45:41 | R.K. |
košík Máte moc pěkné nové stránky. Akorát při objednávání více titulů mi chybí přehled kolik toho už mám v košíku a za kolik. Když chci objednat další titul a prohlížím další stránku, tak košík zmizí a není ani orientační v rohu jak býval. Ale možná že jsem jen nepozorná. Jinak Vám moc fandím, jen tak dál. | |
To co popisujete se neděje. Košík je stále k dispozici vpravo nahoře a ukazuje i počet a cenu vložených produktů.S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
25.07.2006 15:56:00 | Escude |
zajímavé DVD Dobrý den. Nevíte, jestli se v dohledné době objeví na českém DVD trhu (respektive na vašich stránkách) následující filmy: Millerova křižovatka (Miller's Crossing), Sedm (Se7en), Vrtěti psem (Wag the Dog), Smrtihlav (Dark City), Barton Fink, Kult hákového kříže ( American History X ). Především nad distribucí filmu Sedm by se měl někdo konečně zamyslet.Tento kultovní film, je například čtrnáctý v celkovém hodnocení CSFD. Jeho stálé neuvedení na trh je ostuda. Nebylo by pro DVDEDICI výhodné dovážet jménované (a i jiné dosud nevydané) klasiky přímo ze zahraniční distribuce, kde jsou většinou opatřeny českými titulky. Předem děkuji za odpověď. | |
Bohužel na DVD u nás tyto filmy nevyšly a nepřipravují se ani v dohledné době. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
24.07.2006 08:21:24 | Petr |
Dobrý den, nechystá se vydání STAR WARS - tři poslední natočené díly s podporou dabingu? Děkuji. | |
20.07.2006 07:44:39 | MAFIA |
simpn a matous jedou na není opravdu film HILLA A SPENCRA http://film.zam.it/sche není opravduda.php?id_film=13453&tit_film=SIMONE+E+MATTEO+UN+GIOCO+DA+RAGAZZI | |
19.07.2006 16:07:28 | Lenka Šettnerová |
Nová podoba stránek Vaše stránky vypadají velmi přehledné a poskytují podrobné informace, které jsou u i eshopu to nejdůležitější.Asi mě i přesvědčí, abych si konečně něco objednala :-). | |
18.07.2006 21:37:29 | Sanny |
Seriál 4400 Dobrý den, zajímalo by mne,který distributor vám dodává seriál DVD: 4400 - season 1 (2 DVD) a jestli je možné tento seriál ještě objednat ? A jestli jsou na tom DVD české titulky ? | |
Tento seriál vydává společnost Magic Box. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
18.07.2006 20:36:19 | Jan |
Přízraky S.E. Dobrý den mám dotaz kdy bude v prodeji film od P.JACKSONA PŘÍZRAKY S.E. děkuji. | |
Již nevyjdou. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
17.07.2006 15:59:26 | Pitrs |
Akta X dobry den chtel bych se zeptat jestli u vas nekdy vyjde skvely serial xfiles?Samozrejmne s cz podporou :) | |
17.07.2006 10:08:53 | Jiří Mandlík |
Námět na rozšížení nabídky Vážení, začal jsem používat Vaše služby a stal se členem klubu. Mám dotaz, zda by nebylo možno rozšířit nabídku DVD o americký film "Nebožtíci přejí lásce" (Avanti) s Jackem Lemonem a v hudební oblasti nabídku CD o moravský folklór, zejména starší nahrávky LP Jožky Severina, Boženy Šebetovské, BROLNu (mám to na ohraných LP a chtěl bych to obnovit). Děkuji předem za zprávu. Mandlík | |
16.07.2006 19:40:51 | Jan Krásenský |
Nové stránky Dobrý den,jsem rád že jste přišli s novou upravou stránek jsou přehledné tak si může každý vybrat o co má zájem já jsem takový blázen do speciálních edic dvd už jsem jich pár zakoupil a mám radči originálky takže vaše stránky jsou skvělé dík za ně.Máte zde skvělé ceny i výběr filmů navštěvuji vás velmi často jen tak dál pokračujte krásné léto všem Honza | |
15.07.2006 20:26:43 | pavel krystof |
Reakce na nove stranky Dobry den,musim uznat,ze jste nejlepsi dvd e-shop,jaky znam.Priznam se,ze obcas zabloudim k vasi konkurenci,ale nebojte se.....jste no.1!;-)Vase nova podoba stranek je fantastasticky pocin a dekuju Vam za ne.Prehlednost,siroka nabidka titulu,atraktivni slevy a to vse ve zbrusu novem kabate! Jen tak dal;-) Drzim Vam palce. | |
Velmi dekujeme za vas nazor. Vazime si toho. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
14.07.2006 22:32:50 | Jarek |
Upozornrni Chtel bych jen upozornit pani Dagmar DRÁBOVOU ze odpovedela mylne na dotaz jednoho zadatele a to ze Simon a Matous, Simon a Matous jedou na rivieru nehraji Bud Spencer a Terence Hill, ale Paul Smith a Michael Coby. Lide si to hodne pletou. Doufam ze se pani Drabova nebude za to upozorneni zlobit. Šimon a Matouš Rád bych se zeptal kde se dá sehnat DVD s titulem Šimon a Matouš,Šimon a Matouš jedou na Riviéru samozdřejmě s českým dabingem.Děkuji Další filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem budou vycházet v průběhu roku, cca vždy 1 - 2 měsíčně. Tituly však předem nejsou známy. Pokud ano, naleznete je v naší nabídce jako předobjednávku. S pozdravem Dagmar DRÁBOVÁ, DVDedice | |
14.07.2006 18:11:26 | Pavla Ptackova |
grafika Navstevuju vas velmi casto, z atento graficky pocin moc dekuju, je ted opet prijemnejsi u vas nakupovat. Grafika je bezkonkurencni, libi se mi filmove ukazky a i fotogalerie u DVD. Myslim, ze to nikdo krome vas nema. Jen tak dal! Jste nejlepsi shop s DVDckama !!! Pavla | |
14.07.2006 17:23:43 | Jan Koubek |
reakce na nové stránky Nový vzhled se mi celkem líbí. Myslím, že stránky jsou přehledné. Samozřejmě informace na stránkách se mi zdají srozumitelné a většinou dostatečné. Moc se mi líbí těch pár pravdivých bodíků "Proč je lepší mít originál". Proč se členové nepřihlašují na "svůj profil"? Hezké léto všem. Jan | |
14.07.2006 16:22:42 | Miroslava |
Prispevek Velice se mi libi Vase nova titulni strana.Chtelo to neco noveho a uz je to tady.Pekna grafika.Jsem i spokojena s Vasimi nabidkami ale chybi mi muzikaly na DVD.Snad casem nejake ve Vasi nabidce naleznu.Zatim Vam preji mnoho uspechu v dalsi praci.Miroslava Homlova Herrmannova 4 OLOMOUC 77900 | |
Muzikaly jsou v sekci HUDEBNI DVD. S pozdravem R.Slavinsky, DVDedice | |
14.07.2006 16:21:43 | Sanny |
Zelená Míle - je možný dovoz ze zahraničí ? Film Zelená Míle se mi moc líbí a chtěla bych ho mít ve své DVDtéce a tak se ptám jestli by nebylo problém pro vás objednat a dovézt z Polska Zelenou Míli,kde to tam prodávají s českými titulky v originále za 25 Zlotých ? | |
Bohužel ne, prodáváme pouze tituly, které jsou v české distribuci. Díky tomuto zaměření však nabízíme úplnou nabídku, co se dá v ČR zakoupit. Dovoz ze zahraničí je poměrně finančně náročný (zahraniční poštovné atd.) a také mají poměrně dražšší ceny disků, než jste zvyklí. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
14.07.2006 14:57:58 | JM |
Belmondo Jsou v plánu distribučních společností i další filmy s J.P. Belmondem? | |
14.07.2006 14:51:52 | Jirka |
Mozilla Možná by stálo za to, promyslet optimalizaci Vašich nových stránek i pro Mozilla Firefox. Ty minulé fungovaly na 100%, dnes je to už horší. A pokud vím, tak Mozillu používá čím dál víc lidí... | |
Mame optimalizaci na Mozzilu. Samozrejme nikdy nelze zarucit 100% kompatibilita se vsemi prohlizeci. Nase stranky i e-shop vsak v Mozzile funguji. S pratelskym pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
13.07.2006 01:32:13 | Roman Cerny |
stranky Dobrý den! Chtěl bych reagovat na vaše vzhledově nové stránky. Ty minulý byly zkrátka normální-ani dobrý, ani špatný. Když se dívám na Vaše nový stránky, tak musím říct, že jste se fakt vytáhly! Jsou krásně barevný, ale né zase nějak přehnaně a co se týče informativní části, tak ta je taky lepší. Nejvíc se mě ale líbí to, jak jsou barevný, veselý. Vážně super! Držím Vám pěsti. Na shledanou | |
Jsme moc rádi, že se vám u nás líbí a moc děkujeme. Za tým DVDedice, Radim Slavinský | |
12.07.2006 18:43:55 | KASAL JAROSLAV |
výměna distribuce distributor MAGIC BOX pčebírá distribuci filmů od WARNER BROS | |
12.07.2006 16:59:34 | |
Konec hororu u nas??? Dobry den,po navsteve stranek"horor"jsem byl zdesen.Vic jak polovina ma ukoncenou distribuci a same super filmy.Budou jeste nekdy v prodeji?Dekuji. | |
V naší nabídce jsou všechny tituly které jsou v ČR v distribuci. A podle průzkumu víme, že máme nejobsáhlejší katalog DVD v ČR. Za ukončení distribuce nemůžeme my, ale distributor. Platí však pravidlo, že každý titul je v prodeji pouze určitou dobu, pak je vyřazen a jeho prodej zkončen (dočasně nebo trvale dle zakoupení dalších práv - podobně jako v televizi) a pravidelně nahrazován-kompenzován stále novými a novými DVD tituly. Měsičně se náš katalog rozroste o cca 100 novinek na DVD. Díky našim velkým skladových zásobám nabízíme i tituly, které jsou již v běžné prodejní síti vyprodány. Jedná se o stovky titulů, které jsou k dostání již výhradně u nás. Např. tituly WARNER BROS a UNIVERSAL, kteří již u nás neprodávají. Pokud nejdete někde větší výběr, informujte nás prosím... S přátelským pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
12.07.2006 15:28:00 | Sanny |
Český dabing k filmu Rose Red Mám dotaz,připravuje se nějaká nová reedice filmu Rose Red s českým dabingem ? | |
Tento titul již je vyřazen z prodeje a nová verze se nechystá.S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
11.07.2006 14:59:32 | |
Přátelé Dobrý den,budete ještě obnovovat prodej seriálu Přatelé? | |
Vzhledem k ukončení činnosti české pobočky Warner Bros, prozatím nebude. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice | |
11.07.2006 13:35:36 | Michaela Horáková |
CESTA DO PRAVĚKU DObrý den.Snažím se sehnat pro synovce VHS Cesta do pravěku...ani netuším zda vůbec vyšel. Mám nějakou šanci? Děkuji. | |
Na DVD by měl vyjít tento nebo příští rok. S pozdravem Radim Slavinský, DVDedice |
Předchozí strana | 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 36 |
Další strana |
DVDedice za 49,- Kč

Bratrstvo: Mladí démoni
49,- Kč
DVD novinky

Já, Frankenstein (3D+2D)
499,- Kč
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
- BLU-RAY: KRABAT čarodějův učeň
- BLU-RAY: Dobrovolná oběť kanibala
- BLU-RAY: EVIL zlo mezi námi
- DVD: Legie mrtvých
- DVD: Zátoka pirátů
- JINE: VÁNOČNÍ AKCE: ke každé objednávce až 10 DVD ZDARMA!!! (za každých 500 Kč 1 film na dvd zdarma)
- BLU-RAY: Zabijáci z Westbricku
- DVD: Cesta do hlubin země Prométhea
- DVD: Vlkodlak
- DVD: Piráti ostrova pokladů
- DVD: Mumie
- DVD: Šmoulové 1
- KNIHY: SEAL Team Six - Vzpomínky elitního odstřelovače Navy SEAL
- DVD: Síň slávy: Televarieté (Jiřina Bohdalová a Vladimír Dvořák)
- JINE: sleva za FILMOVÝ MEGAPACK 20 FILMŮ
- DVD: Šílená spolubydlící
- DVD: Vražedná přítažlivost
- DVD: Zlaté Silvestry Vladimíra Menšíka & To nejlepší z televizních Silvestrů
- DVD: Monstrum z bažin
- DVD: Twilight sága kolekce DVD
- BLU-RAY: Pán prstenů: Návrat krále (rozšířená edice)
- DVD: Vyděrač
- DVD: Tak trochu jiná love story
- DVD: Rebelové a hrdinové 2
- DVD: Masakr na střední škole
- DVD: Hříšní lidé města pražského
- DVD: Babička
- DVD: Dealer
- DVD: Twilight sága: Zatmění
- DVD: Četnické humoresky III
- DVD: Krkonošské pohádky (4DVD)
- DVD: Terry Pratchett: Otec prasátek (DVD 2)
- DVD: Slečna Emma 2
- DVD: Garfield Show - 10. DVD
- DVD: Robocop (2014)
- KNIHY: Láska s. r. o. Prima rande
- DVD: Rozpaky kuchaře Svatopluka
- DVD: Terry Pratchett: Barva kouzel (DVD1)
- DVD: Miroslav Zikmund a Jiří Hanzelka v Japonsku 1963
- DVD: Ranč u Zelené sedmy 1-2
- DVD: Terry Pratchett: Barva kouzel (DVD2)
- DVD: 1066: Historie psaná krví
- DVD: Vlak dětství a naděje
- DVD: Dobyvatelé rudé planety
- DVD: Ranč u Zelené esdmy 3-4
- DVD: Revival
- DVD: Lidé, kteří změnili dějiny: Útěk Ludvíka XVI. + Vražda Jindřich IV. + Madam de Pompadour: Králova mi
- DVD: Špačkovi v síti času
- DVD: Krásno
- DVD: Ranč u Zelené sedmy 7