DVDedice
Nákupní košík
Poloľek:4720
Cena:822844,- Kč
Dokončit objednávku     
 DVD
Najlacnější DVD filmy na Slovensku Filmy na DVD od 49 Kč
PŘEPNĚTE SHOP NA CZ NEBO SK VERZI

NOVINKY

Pokud chcete být informování o aktualitách, speciálních nabídkách, slevách a novinkách

Napište prosím svůj email

KLUB DVDedice

Bezplatné klubové členství
- slevy pro registrované
- soutěľe, dárky a DVD
- pravidelné informace o novinkách a speciálních nabídkách

více informací »

DVD NOVINKY

Diskuze

Zde můžete diskutovat o DVD titulech, filmech, službách, nabídce a zkušenostech s naším internetovým obchodem.
jméno:
email:
nadpis:
text:
kolik je 1+5: (Vložte prosím číslo součtu, jako ochrana proti SPAMu.)

Vložte hledaný text:       

Předchozí strana 1
...
25 26 27 28 29 30 31
...
36
Další strana

21.06.2006 08:58:49 Miloš
Dotaz
Dobrý den chtěl bych se zeptat, jestli někdy nevyjdou na DVD s českým dabingem: Číslo 5 žije 1,2, Kačer Howard, Gremlins 1,2 , Robocop 1-3. Děkuji předem za odpověď.
Bohužel žádný z vámi uvedených filmů se na DVD v nejbližší době u nás se nechystá. V prodeji je pouze Číslo 5 žije 2 anglicky+cz titulky. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice
20.06.2006 21:25:16 Monika
Různé
Chtěla bych se zeptat jestli se nechystá vydání alespoň některý z následujících titulů. Ze seriálů: Neviditelný (The Invisible man), Lovci netvorů (Special Unit 2), Pan a Paní Smithovi (Mr. & Mrs. Smith), Válka špionů (Spy Game). A z filmů: Romy a Michelle (Romy and Michele's High School Reunion) nebo Učební křivka (The Learning Curve). Děkuji předem za odpověď...
Bohužel žádný se nechystá. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice
19.06.2006 21:14:44 Marek Jelínek
Hellraiser
Dobrý den, rad bych se zeptal,jestly v naší distribuci vyjdou filmy hellraiser 1-3.Děkuji.

19.06.2006 16:29:06 Alena
Upřesnění
Šimon a Matouš + Šimon a Matouš jedou na Riviéru nejsou filmy Spencera a Hilla ale jejich italští napodobitelé!!Jinak to jsou také bezva filmy.

19.06.2006 11:56:43 Miloš
Další filmy s Hillem a Spencerem.
Dobrý den, nevíte jestli se neplánuje vydání filmů: Aladdinova lampa, Superpolda, Bomber, Dva Výtečníci, Dva machři, Dva Misionáři. Předem děkuji za odpověď.
Další filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem budou vycházet v průběhu roku, cca vždy 1 - 2 měsíčně. Tituly však předem nejsou známy. Pokud ano, naleznete je v naší nabídce jako předobjednávku. S pozdravem Dagmar DRÁBOVÁ, DVDedice
18.06.2006 10:04:28 Míla
Podivné dědictví
Dobrý den, nevíte, jestli se chystá na DVD tento výborný film s T.Hillem?
Další filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem budou vycházet v průběhu roku, cca vždy 1 - 2 měsíčně. Tituly však předem nejsou známy. Pokud ano, naleznete je v naší nabídce jako předobjednávku. S pozdravem Dagmar DRÁBOVÁ, DVDedice
17.06.2006 16:33:03 Jirka
Šimon a Matouš
Rád bych se zeptal kde se dá sehnat DVD s titulem Šimon a Matouš,Šimon a Matouš jedou na Riviéru samozdřejmě s českým dabingem.Děkuji
15.06.2006 15:49:06 Stue
Lundgren
Chci moc podekovat za vas nove pridany film Lovec Bourek hned kupuji.Chci se jen zeptat zda se tu casem obevi i filmy Mstitel,Rudy Skorpion,Sved,Strelec,nebo Skryta Agenda a nebo zda se alespon neco pripravuje predem moc dekuji za odpoved
V průběhu roku 2006, přesnější termín zatím není znám. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice
13.06.2006 19:50:09 kučis
Belmondo
Chci se zeptat, pokud tato možnost bude, kdy asi půjde na vašichstránkách objednat dvd s Jeanem Paulem Belmondem Policajt nebo rošťák?
V průběhu roku 2006, přesnější termín zatím není znám. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice
13.06.2006 17:04:56 Alena
připomínka
Píšete že necháváte všechny filmy, i ty vyprodané, v nabídce aby byl přehled , které filmy již nejsou na trhu .Myslím , že by v současné situaci(odchody vydavatelství),kdy je u mnoha filmů ukončená distribuce, bylo dobré udělat na takové filmy speciální rubriku ,kde by byly všechny nedostupné tituly .
Děkujeme za váš podnět. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice
13.06.2006 13:47:24 Jirka
Alien vs. Predátor - 1 x 2 disc verze???
Prosím, chtěl bych se zeptat, zda v nabídce tohoto titulu je 1 nebo 2 disc edice. Při vyhlednání titutu je cena 399,- Kč, v závorce je 2-disc edice, ale na obrázku je jen 1 - disc edice a podle množšství bonusu mi to moc nesedí. Děkuji za upřesnění.
Máme pouze to co je v naší nabídce. Tedy 1 disk verze. S pozdravem Dagmar DRABOVA, DVDedice
13.06.2006 08:08:51 MAFIA
Mission Impossible (S.E., 2 DVD)
Jsou u této verze cz titulky?Nebo pouze cz 2.1 zvuk jako u prvního vydání.Děkuji za odpověd.
Vše najdete vždy v detailu filmu. S pozdravem Dagmar DRABOVA, DVDedice
12.06.2006 14:54:15 Martin
Já, mé druhé já a Irena (český dabing)
Film "Já, mé druhé já a Irena" máte uvedený bez dabingu, vím, že nedávno vyšla i dabovaná verze (a už se běžně prodává). Už ji taky máte? Případně kdy bude?

10.06.2006 23:46:44 petr
BEZHLAVÝ JEZDEC
Prosím, kdo máte tento film, ozvěte se mi. děkuji

10.06.2006 17:32:10 Anička
Hlava Rodiny
Chtěla jsem se zeptat,zda vyjde na DVD Hlava Rodiny a Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
Zatím nevíme, že by měl být v české distribuci. S pozdravem Dagmar DRABOVA, DVDedice
10.06.2006 15:38:04 Miršule
Pojišťovna štěstí
Chtěla jsem se zeptat jestli tento seriál nevýjde na na DVD.
Tento seriál na DVD nevyšel. S pozdravem Jiří CHVOJKA, DVDedice
10.06.2006 15:02:54 Krokus
NÁVRAT RŮŽOVÉHO PANTERA.
Dobrý den. Chi se zeptat, zde se už konečně někdo z distributorů rozhodl pro distribuci tohoto, z mého pohledu nejlepšího, dílu série Růžových panterů (samozřejmě s původním dabingem). Taky nechápu, proč Intersonic zrušil již naplánované vydání filmů s Pierrem Richardem: "Hořčice mi stoupá do nosu", a podle mě nejlepšího filmu P. Richarda "Jsem nesmělý, ale léčím se". Dále bych se chtěl zeptat na distribuci skvělých filmů Karla Zemana (Cesta do pravěku, Na kometě ...). Že tyto filmy vydal někdo v Japonsku i s českým zvukem vím, tak se chci zeptat, zda je někdo nedoveze i k nám, kde vznikly. Díky za odpověď.

09.06.2006 19:51:21 Jiří
Periskop nahoru dolů
Chtěl jsem se zeptat zdali neuvažuje te o vidání komedie na dvd Periskop nahoru dolu
Bohužel tato komedie na DVD u nás nevyšla a zatím ji neplánuje žádný z distributorů. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
07.06.2006 18:50:57 milan
Andromeda
chtel bach se zeptat zda vyjde serial andromeda
Zatím bohužel ne. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
07.06.2006 14:18:43 Ladislav
polské filmy
Zajímalo by mne jestli jsou nebo budou na trhu DVD Polských filmů, jako např. sexmise, King size,Vabank, De javu, Zkouška pilota Pirxe s českým dabigem , nebo alespoň s cz. titulky
SEXMISE již byla zařazena do novinek, můžete si ji koupit na DVD s cz dabingem za 399 Kč. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
06.06.2006 17:16:43 Sanny
ALIAS je na DVD, ale bez CZ podpory
Lenko, mohla bych ti odpovědět takhle, mám informace od konkurenčního internetového e-shopu,který také prodává seriály na DVD a ten mi řekl,že ani v zahraničí (Německo,Polsko) nevyšel seriál ALIAS s CZ titulkama, na internetu se dá koupit ALIAS, zatím bez CZ podpory, ale mohla by alespoň DVD Edice dovážet tento titul například z Velké Británie, ale prodávat za vyšší cenu cca 1999,- Kč nebo 2999,- Kč. Zatím nemám žádné informace,že by u nás v ČR vydal nějaký distributor ALIAS s CZ titulky. Co o tom ví DVD EDICE ? Má nějaké jiné a korektnější informace?
Seriál na DVD Alias u nás nevyšel, zprostředkování zahraničních titulů zatím neplánujeme. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
05.06.2006 23:44:26 Lenka
Alias
Dobry den, mate prosim dvd Alias?
Seriál na DVD Alias u nás nevyšel, zprostředkování zahraničních titulů zatím neplánujeme. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
05.06.2006 18:08:08 Sanny
Další díly Harryho Pottera
Nevím jak to bude s dalšími díly harryho pottera,jelikož Warner odchází z ČR na přelomu letních prázdnich,navíc další díl Harryho Pottera musí napřed proběhnout v kinech a pak jít na DVD,a časový rozdíl kdy je promítán v kinech a distribuován na DVD je cca 6 měsíců. Jinak jsou dvě možnosti, buď distribuci Harryho Pottera převezme s větší pravděpodobností jiný distributor,nebo při nehorším skončí distribuce v ČR.

05.06.2006 17:54:03 Eliška

Dobrý den,prosím Vás víte kdy by mohl vyjít další díl Harryho Pottra na dvd nebo vhs????Děkuji

05.06.2006 16:23:31 majs
Sklad - zboží
Prosím,jaký je rozdíl mezi ....zboží je skladem x externí sklad.
SKLAD = nas sklad (expedujeme do 24 hodin), EXTERNI SKLAD = centralni sklad nebo sklad distributoru (expedujeme bezne od 5ti dnu), tak jak je uvedeno na nasich www strankach. S pozdravem R.Slavinsky, DVDedice
05.06.2006 14:16:31 Honza
Alien vs. Predátor + SAW 1+2
Ctěl bych se zeptat, zda ještě bude Alien vs. Predator ve 2 disk edici a zda vychází u Vás SAW 1+2 v kolekci? Děkuji.
Vše je v prodeji samostaně. S pozdravem R.Slavinsky, DVDedice
03.06.2006 02:53:30 Eros
Bláznivé strely 1,2,3
Budou tyto filmy vydané na dvd v českém dabingu? Budou alespon delaný jako sberatelska trilogie?
Na DVD s českým dabingem u nás Bláznivá střela-triologie bohužel nevyšla, ani ve speciální sběratelské kolekci. V současné době je navíc u těchto titulů ukončena distribuce. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
03.06.2006 00:10:42 Jíra
dotaz -Le Mans
existuje verze filmu Le Mans s titulky nebo alespoň dabingem -je v plánu?Dá se sehnat film Operace corned beef s J.Renem? díky za odpověď.
Již není v prodeji - ukončena distribuce, další verze se nepřipravují. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
02.06.2006 21:21:37 Roman
Vražda na večeři
Chtěl jsem se zeptat zda-li vyjde s českým dabingem výborná komedie s Peterem Sellersem Vražda na večeři
Vražda na večeři je v prodeji a u nás lze zakoupit za 399 Kč na DVD. S cz dabingem titul nevyšel a pravděpodobně nová verze nebude. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
02.06.2006 11:16:15 kuba
SMALLVILLE
MOHLI BYSTE MI PROSIMVAS NEJAK SEHNAT CELOU RADU SMALLVILLE DEKUJI KUBA
Seriál Smallville - Mladý superman na DVD je momentálně v prodeji 1. a 3. série. Další bohužel v ČR již nevyjdou. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
01.06.2006 15:28:33 Sanny
Americké filmy s Gregory Itzin
Chtěla bych se zeptat,jestli v budoucnu rozšíříte nabídku dvd filmů s americkým hercem Gregory Itzinem (který brilantně hrál amerického prezidenta Logana v americkém seriálu 24 hodin_V.řada)?
V současné chvíli není aktuálně v prodeji v ČR žádný film na DVD s tímto hercem. S pozdravem Radim SLAVINSKÝ,DVDedice
31.05.2006 17:17:41 Jiří
JESTLI SE ROZLOBÍME, BUDEME ZLÍ
Dobrý den mohli byste mi zdělit, ko dabuje tento film ve vaší distribuci? Předem děkuji

31.05.2006 08:11:51 Lenka
Discopříběh 2
Chtěla bych se zeptat zda bude také v distribuci film Discopříběh 2 a Kamarád do deště Příběh z Brooklynu
V červnu vychází pouze první díl Discopříběh. Druhý zatím nebude. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
30.05.2006 14:02:12 beda
Nové komplety?
Chtěl bych se zeptat, jaké komplety se nyní připravují ve výhledů....Děkuju.
Bohužel mareketingové akce se plánují s malým předstihem a aktuálně reagují na poptávku a nabídku vhodných produktů a titulů pro naše zákazníky. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
29.05.2006 11:50:55 Sanny
Otčím nebo-li StepFather,horory Poltergeist
Dobrý den,měla bych dotaz,jestli náhodou nevýjde v brzké době na DVD filmy s Terry O'Quinnem Otčím nebo-li StepFather a také horory Poltergeist ?
V ČR se tento titul/y zatím na DVD nechystají. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
29.05.2006 08:40:37 pavlik
Noční můra v Elm Street
Dobrý den, nikde jsem v distribuci nenarazil na tuto horrorovou serii, ale vím, že v zaharničí vyšel celý komplet. Nechystá se něco u nás? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, jak jsme již psali, v ČR se tento titul/y zatím nechystají. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
29.05.2006 08:39:25 pavlik
Trilogie Terminátor
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda se nechystá nějaká akce na trilogii Terminátor? (-: Děkuji.
Triologie TERMINATOR je v akci. 5 DVD kolekce za zvyhodnenou cenu 995 Kč. Samostatně by vás komplet vyšel na cca 1500 Kč. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
28.05.2006 23:52:30 Leontinka
Vyhlidka na smrt
Zdravim vsechny rada bych se zeptala zda do budoucna vyjde skvela bondovka Vyhlidka na smrt kde si svou prvni roli zahral i oblibeny drsnak Lundgren predem dekuji za odpoved
Zatím nevíme, že by měl někdo práva. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
28.05.2006 14:33:22 Lucik
Kamuflaz
Zdravim chtela bych se zeptat zda vyjde na dvd film Kamuflaz z D.Lundgrenem.Predem moc dekuji.
V ČR zatím ne. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
26.05.2006 14:55:21 Sanny
Jsem nesmělý,ale léčíme se - Hořčice mi stoupá do nosu
Nevíte,kdy přibližně výjde od InterSonicu filmy s Pierrem Richardem jako JSEM NESMĚLÝ,ALE LÉČÍM SE anebo HOŘČICE MI STOUPÁ DO NOSU ?
Již jsme psali, že tyto tituly byly vyřazeny z edičního plánu Intersonicu a v ČR zatím bohužel nevyjdou. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
26.05.2006 12:48:29 jirkac
MIDWAY
Zdravím, mám dotaz. Nechystá se dohledné době na DVD uvedení filmů jako např. MIDWAY, POTOPTE BISMARKA, BITVA NA NERETVĚ aj. Předem dík za odpověď J.Č.
V ČR letos nevyjde. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
25.05.2006 18:41:01 Jana Chudobová
Noc předtím - The night before
Vyjde někdy tento skvělý film s Keanu Reevesem taky u nás na DVD? Dále mne zajímají Vesmírná tělesa, neboli Spaceballs. Díky předem za odpověď. J. Ch.
U nás nevyšel. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
25.05.2006 14:17:59 Mys
Gia
Už delší dobu scháním filn Gia s Angelinou Jolie. Nevíte jestli je ještě k sehnání? Je jedno jestli to je DVD nebo VHS.
V současnosti není v distribuci. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
25.05.2006 12:25:35 Štěpka Novotná
Fantagiro
Chtěla bych se zeptat,ráda bych chtěla vidět princeznu Fantagiro. Jestli jí natočíte já si ji ráda koupím a kde bych jí dyžtak mohla zakoupit?
V Česku není v distribuci. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
24.05.2006 15:27:33 Petra
Slunce, seno, erotika
Chtela bych se zeptat, kdy vyjde film na DVD Slunce, seno, erotika. Diky za odpoved.
Tento film se na DVD bohužel zatím nechystá. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
24.05.2006 13:17:18 Lenka
Dotaz
Nevíte, zda u nás nevyšla na DVD nebo případně na VHS rodinná - Sága rodu Forsytů"?
Zatím ne. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
22.05.2006 17:24:01 Míla

Vyjdou někdy další filmy s Funésem? Třeba Na stromě, Senzační prázdniny....

22.05.2006 13:56:18 Petr Michalička
Šerif a mimozemšťan
Dobrý den, neuvažujete o vydání filmů Šerif a mimozemšťan 1+2 s Budem Spencerem? Děkuji za odpověď.
Pravděpodobně v průběhu letošního nebo příštího roku. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
22.05.2006 07:55:08 jaroslava
dotaz
chci se optat,zda u nás vyjde film howard the duck/kačer howard/na dvd a s českým dabingem,děkuji
Zkuste zahraniční e-shopy, u nás pravděpodobně nevyjde. Děkujeme. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice
20.05.2006 16:09:22 Sanny
Tři muži a nemluvně,Policejní akademie,Beethoven
Dobrý den,měla bych dotaz,zda-li v dohledné době nevyjdou v dabované CZ verzi filmy jako francouzská komedie Tři muži a nemluvně,Policejní akademie či série o Beethovenovi ? Hlavně mne zajímá jestli vůbec výjde francouzská verze Tři muži a nemluvně, mne se totiž ta americká verze nelíbí,a taky se chci zeptat,jestli neplánujete nějaké bombastické slevy od firmy Warner Home Video až 80 % slevy ?
Reedice se nechystají. S pozdravem Dagmar Drábová, DVDedice

Předchozí strana 1
...
25 26 27 28 29 30 31
...
36
Další strana

optimalizace PageRank.cz $(document).ready(function(){ $("#cntw:first a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({animationSpeed:'fast',theme:'facebook',slideshow:2000, autoplay_slideshow: false}); });